Utánpótlás foci

Foci Farsang Tata

2010,hajer,kitl,kerpits SC Hírös-Ép

Hájer Sándor beszámolója

,,Vasárnap az U10-es korosztály Tatán vett részt a " Foci Farsang" elnevezésű tornán.
 
4 helyszínen voltak a csoportmérkőzések.  Mi Tatabányán játszottunk. 25 csapat nevezett, 5 csoportra osztották a jeletkezőket. Mi az  " E" csoportba kerültünk. Az első 3 mérkőzést magabíztos , jó játékkal hozta a társaság.
 Az utolsó ( Dorog ) elleni mérkőzésen már csak az volt a tét ,hogy csoportelső vagy másodikként jutunk tovább. Az utolsó percben szabadrúgáshoz jutott ellenfelünk. A rálőtt labda egy védönkön szerencsétlenül megpattanva jutott a kapunkba.
 
Következett a középdöntő, mehettünk át Tatára. 4 Hármascsoportból az elsők jutottak tovább. Mi ellenfeleink az Eger és a Gyirmót csapata volt. Az első mérkőzésen Eger győzött a Gyirmót ellen 3:1-re. Mi az Egerrel (egy nagy csatában) 0:0-at jászottunk. Következett a Gyirmót. Ha három góllal tudunk nyerni akkor a 4 között vagyunk. Sajnos hiába egykapuztunk 14 percen keresztül csak egygólt sikerült rúgnunk. Így nem jutottunk a 4 közé. Úgy érzem hogy a végére el is fáradtunk.
 
Dicséret illeti a csapatot mert szépen játszottak és nagyon kevesen múlott a továbbjutás."
 
Eredmények
Csoport:
HÍRÖS-ÉP - Liver 6-0
HÍRÖS-ÉP - Dinamo (Szlo) 3-0
HÍRÖS-ÉP - Cegléd 1-0
HÍRÖS-ÉP - Dorog 0-1
 
Középdöntő:
HÍRÖS-ÉP - Eger 0-0
HÍRÖS-ÉP - Gyírmót 1-0
 
Csapatnévsor: Tóth Bálint, Horváth András, Szenczy Zsolt, Sápi Kristóf, Kincses Károly, Fricz Pál, Csizmadia Máté, Tovaj Csanád, Ronkó Márk, Kárász Bence
Edzők: Kerpics Ferenc, Kitl Zoltán, Hájer Sándor
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…