Utánpótlás foci

Tartalmas hetet zártak Kitlék

kitl,2008

Kitl Zoltán összegzése az egész heti programról:
„Ezen a héten football forradalom volt az U10-es korosztály számára, hiszen több esemény is egy hétre lett besűrítve. Kedden a Kölyökliga első fordulóját pótoltuk Budapesten az ASI Dinamó szervezésében.

ASI Dinamo – SC Hírös-Ép 4-6
Gyöngyös – SC Hírös-Ép 4-2

Sajnos a keretem létszáma véges volt, mivel az iskolából sokan nem tudtak eljönni, de kellőképpen helyt tudtunk állni és az első mérkőzésen jól is játszottunk, mi uraltuk a mezőnyt, ennek a szép játéknak meg is lett az eredménye, viszont pihenés nélkül azonnal kezdtük is a második játékot, ahol már kijött a fáradság a srácokon, lévén két cserénk volt erre a napra. Két azonos képességű csapatnál nagyon sokat számít a kispad hossza is, de jelen esetben erre nem volt lehetőségem. Panasz nem érheti a játékosokat, ők megtettek minden tőlük telhetőt, büszke vagyok rájuk.

Szerdán Coerver edzéssel folytattuk a hetet, majd csütörtökön egy egész napos szülinapozás volt a program a Locskai család szervezésében a Műkertben. A zsúfolt programtervezet pénteken egy egri kirándulással indult, ahol a Kölyökliga 3. fordulóját pótoltuk.

Szolnoki MÁV – SC Hírös-Ép 2-2
Eger SE – SC Hírös-Ép 8-1

A szolnoki mérkőzésen ismét jól kezdtünk és szerintem az egy ponttól többet is érdemeltünk volna, ha berúgjuk a helyzeteinket. A játék végig az ellenfél térfelén folyt, mindenki tette a dolgát és küzdöttünk becsülettel, mentalitásból jeles, viszont a létszám itt sem volt megfelelő, így elfáradtunk a végére. A második mérkőzésen, azzal az Egerrel folytattuk pihenés nélkül, aki veretlenül vezeti a tabellát. Ők ezen a napon is bebizonyították, hogy nem érdemtelenül, ha valaki jobb csapat, azt el kell ismerni és azon dolgozni, hogy elérjünk az ő szintjükre. Ebben a vereségben benne volt az egész heti versenyeztetés és a zsinórban lejátszott 80 perc és az utazás okozta fáradság is, de nem panaszkodunk, hanem dolgozunk tovább.

Szombaton méltón zártuk le az évet a Bozsik-programban, hiszen a nagy létszámra való tekintettel, az U11-es korosztályban 3 csapattal is képviseltethettük magunkat. A 2007-es korosztállyal vegyítve két 4-es csoportban zajlottak a mérkőzések és egy tartalmas délelőttöt tudtunk eltölteni ismét a foci pályán. Az eredeti tervben a Kölyökliga 4. fordulóját pótoltuk volna, de ezt már nem sikerült kivitelezni.

Összességében azt gondolom, hogy ebből a hétből kihoztuk a maximumot, mind erőnlétileg mind eredményességben. Minden vereségből tudunk tanulni valamit és az a véleményem, hogy egy 10 éves gyerek csak akkor tud fejlődni, ha megfelelő mértékben éri a siker és a kudarc egyaránt. Jövő héten folytatjuk ezt a permanens foci lázt és péntek- szombat-vasárnap tornára megyünk. A feladat adott, már csak rajtunk múlik, hogyan ragadjuk meg a lehetőséget.”

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak