Utánpótlás foci

Tanulságos volt a Factor Kupa

2006,koos

Koós Károly értékelése a hétvégi szereplésről:

„A 2006-s korosztály dupla megmérettetésre készülődött. Az egyik fele a csapatnak Törökbálintra míg a másik fele a Football Factor nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornára utazott.
A Vasas Kubala Akadémia megrendezésében sorra kerülő tornán igen impozáns mezőny jött össze. A 16 nevezett klubbot négy csoportba sorolták. Érdekes volt a kettő pálya elosztása és az 5x2-s kapu teremben, futsal labdával, mely gólgazdag és fordulatos mérkőzéseket vetített előre.
A legények remekül helytálltak, amíg bírták erővel. Győzedelmeskedtek a SZEAC ellen, majd a Pest Megyei Alközpont ellen és szoros meccsen, de alulmaradtak a szerb Vojvodina ellen.
A negyed döntőben a halál csoport első helyezettje várt ránk, azaz a rendező klub, a Vasas KA. A fiúk remek mérkőzésen diadalmaskodtak és ezzel a legjobb négy csapat közzé jutottak. Itt viszont megállt részünkről a tudomány, a srácok kegyetlenül elfáradtak, így az utolsó mérkőzésünknek szakmai értéke már nem volt.
A felelősség közös, muszáj erősebb inger mellett edzeni és komolyabb terhelést generálni a feladatokban.
Mégis jó volt most ott lenni, kecskemétinek lenni, örülni egy - egy siker vagy épp bánkódni a rosszabbul sikerült meccs után. A régi szép időket idéztük vissza, a negyedik hellyel mi a magunk módján, de bajnokok lettünk.”

A csapat tagjai:
Makádi Martin, Hajnal Norbert, Szabados Levente, Visinka Valentin, Szegedi Levente, Kárpáti Ákos, Sebestyén Barnabás, Szabó Bence

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak