Utánpótlás foci

Tanulságos fordulón vannak túl az U10-esek

2009,kovacs,kitl

Kovács Bálint összefoglalója:

„A harmadik forduló fordulóban igazi nagyágyúkkal találkoztunk.
Az első mérkőzést a listavezető Gödöllő csapatával vívtuk, ahol korán hátrányba kerültünk, de a srácok nem adták fel. Tetszetős támadásokat vezettünk, de a helyzetkihasználásunk bőven hagyott kívánni valót maga után. Az eredmény 12-2 lett oda. Reálisan 2-3 gól volt a két csapat között a Gödöllő javára, a kihagyott ziccerek eredményezték az ekkora különbséget.
Második mérkőzésünket a miskolci fiatalok ellen vívtuk, ahol azonban fejben egy kicsit szétestek a fiúk, így sajnos ismételten egy nagyarányú vereségbe futottunk bele. 11-1 a DVTK-nak. A két csapat között reálisan itt is 3-4 gólos különbségről beszélhetünk.
Egyből ezen mérkőzés után következett a Ferencváros, ahol egy nagyon erős ellenféllel találtuk magunkat szemben. 12-4 lett a vége, mely az egyéni hibákból és rossz helyzetkihasználásból adódott.
A hozzáállásra abszolút nem panaszkodhatom, nem adtuk fel a játékunkat, a fiúk próbálták folyamatosan betartani, amit kértem tőlük. A sok egyéni hiba és a rossz helyzetkihasználás eredményezte ezeket a nagy különbségeket. Az út elején járunk a fiúkkal, nagyon hasznosnak tartom, hogy ilyen mérkőzéseket tudunk játszani ilyen erős ellenfelekkel, mivel ezek nagyban elősegítik a gyermekek fejlődését!”
Hajrá Hírös-Ép!

Játékosok: Makai Sándor Bendegúz, Erdős Rómeó, Csorba Olivér, Kristófik Dániel, Kis Csaba Ádám, Csordás Zoltán, Nagy Balázs, Vincze Levente
Felkészítő Edzők: Kovács Bálint, Kitl Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak