Utánpótlás foci

Szoros mérkőzés az U14-es bajnokság második helyezettjével.

kovrig,koos,nagyzsolt,csordas

Koós Károly beszámolója:

„Pénteken kora délután következett egy fontos állomás, ahol a fiúk bebizonyíthatták fejlődésüket és azt, hogy a bajnokság második helyezett csapata ellen is megalkuvást nem ismerve tudnak küzdeni. Az előző heti bajnoki reménnyel töltött el, mert a srácok akkor megmutatták, hogy nagy teher alatt (azaz győzelem esetén helycsere a tabellán) is nagyon jól és eredményesen tudnak focizni. Itt ismét ez volt a tét, hiszen győzelem esetén másodikak vagyunk a tabellán.
A megszokott terület-védekezés mellett az ellenfél középső csatárát külön is őrizték a hátvédek (hiszen a Kiskunfélegyháza góljainak 50%-át ő lövi), a mai feladatunk e részét jól meg is oldottuk, hiszen a csatár (aki egyébként valóban nagyon jó képességű) csak egyszer tudott meglódulni és gólt lőni.

A támadások viszont ma nem sikerültek, holott a mérkőzés nagy része az ellenfél térfelén zajlott. A középen játszók nem találták a támadóinkat, a csatárok sokszor várták a kapunak háttal a labdát így az íveléseink nem sokat értek, illetve ezekre az ellenfél védői és kapusa is megfelelően reagáltak. Hiányzott az egyéni vállalás, hosszú és pontos átadás, labda felé mozgás és sajnos keveset is lőttünk. Fáradtak voltunk, talán az iskola utáni bajnoki mérkőzések nem a legszerencsésebbek, de az ellenfél játékosai is a suliból jöttek a pályára. Ami legjobban hiányzott azonban, hogy ezen a napon a srácok nem éreztek rá a mérkőzés tétjére és nem tudták hozzátenni azt a kis pluszt, ami egyébként nagyon sokszor jellemzi őket hasonló helyzetben. Persze nem szabad azt sem elfelejtenünk, hogy az ellenfél játékosai 2 évvel idősebbek a mieink zöménél.
Mindezek eredménye egy vállalható vereség lett, az ellenfél megérdemelten győzött, jobban akarta a sikert. Mindenesetre hiányérzettel indultunk haza.”

Félegyházi TSI „A” - SC Hírös-Ép 2:0 (1:0)
A mérkőzésen játszottak: Lehotai Ákos (kapus), Zoboki Krisztián Spencer (kapus), Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Szabó Benedek, Gyenes Róbert, Selmeci Márk, Kovács Martin, Diószegi Kristóf, Keindl Kristóf, Horváth Dániel „Scholes”, Dömötör Zsolt, Fleig Áron, Szűcs Szilárd, Kárpáti Ákos
Hiányzó: Czumbil Mihály
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Csordás Csaba, Nagy Zsolt
A szezon következő mérkőzését a Bugac csapata ellen játsszuk május 4-én 14:30 órakor, Bugacon.

Bozsik program

„Egy nap pihenés után Bácsalmásra utaztunk ahol füves talajon játszottuk az aktuális Bozsik program meccseit a szokásos ellenfelekkel. Az első percekben látszott, hogy a bajnokin hiányolt plusz odafigyeléssel ma kevesebb bajunk lesz, hiszen már az első mérkőzéseken szép megoldásokat láttam és minden meccsen mi irányítottuk a játékot.
A nap folyamán sokan jó teljesítményt nyújtottak a csapatból, a legjobbnak Szabó Benedeket láttuk, aki a mezőnyben is és az utolsó meccsen a kapuban is remekül megállta helyét. Gratulálok az egész napi teljesítményéhez!”

SC Hírös-Ép – Szanda Focisuli 2:0 G: Selmeci Márk, Gyenes Róbert
SC Hírös-Ép – DAFC 5:0 G: Gyenes Róbert (2), Horváth Dániel (2),Szűcs Szilárd
SC Hírös-Ép – Kiskőrös 1:1 G: Kárpáti Ákos
SC Hírös-Ép – Bácsalmás 0:0
SC Hírös-Ép – SZEOL 9:0 G: Szabó Benedek (5), Gyenes Róbert (2), Szűcs Szilárd (2)
SC Hírös-Ép – UFC Kecskemét 3:0 G: Horváth Dániel, Kárpáti Ákos, öngól

A mérkőzéseken játszottak: Lehotai Ákos (kapus), Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Szabó Benedek, Fleig Áron, Gyenes Róbert, Selmeci Márk, Kovács Martin, Kárpáti Ákos, Keindl Kristóf, Horváth Dániel „Scholes”, Szűcs Szilárd
Hiányzók: Czumbil Mihály, Diószegi Kristóf, Dömötör Zsolt, Zoboki Krisztián Spencer (kapus)
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Csordás Csaba, Nagy Zsolt

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak