Utánpótlás foci

Újabb jó hangulatú mérkőzés a két kecskeméti egyesület között

hirosep,klc,maczelka,keresztes SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Maczelka Gábor edző

,,2021.06.09-én szerda délután mérkőztünk meg a Kecskeméti LC együttesével az U7-es korosztályban. Az egész mérkőzésen látszódott, hogy ellenfelünk kimagasló játékerőt képvisel. Szép cselekkel és jó távoli és közeli lövésekkel próbálkoztak, így rendre be is vették a kapunkat. Azért jutott nekünk is lehetőség az ellenfél kapuja előtt kibontakozni az 5x15 perces edzőmeccsen. Hozzá kell tennem, hogy nálunk többen nemrég kezdtek el focizni, látszódott a meccs alatt, hogy nem vagyunk eléggé rendezettek. A 4+1-es játékrendszerre való átállással időben vagyunk, de van hova fejlődni.

A mérkőzés jó alkalom volt arra, hogy gyakoroljuk a labdarúgás elemeit, bebizonyosodott, hogy jó úton halad a kecskeméti utánpótlás nevelés. Köszönjük ellenfelünknek, hogy elfogadták meghívásunkat. Sok sikert kívánunk nekik ezúton is a munkában."

Csapat tagjai: Benczédi Zalán, Csernus Dávid, Endre Huba, Jakab Kevin, Janovics Bence, Józsa Milán, Varga Zsolt Ezel, Oláh Kolen, Ragályi Kristóf, Salami Noah Jaden, Szula László

Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Keresztes Zoltán

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak