Utánpótlás foci

Sokat fejlődtek a 2011-esek

2011,pelikan,maczelka,kerpits SC Hírös-Ép

Pelikán istván összegezte a 2011-es korosztály tavaszi szezonját:

A téli és a tavaszi időszakban is sok mérkőzést játszottak a gyerekek. Mindenkinek volt lehetősége Dunamenti Ligában, Bozsik programon, tornán vagy edzőmérkőzésen megmutatni a tudását. Így a fejlődés az edzéseken elvégzett és az azon kívüli plusz munka miatt mindenkinél lemérhető volt.
 
A csapat a második félévben, már sokkal jobban felosztotta  a területeket, jobban tartotta a pozíciókat. A gyerekek tudták mi a feladatuk, az adott poszton és a játékhelyzetben is. Ez a játékuk sebességében és minőségében is nagy előrelépést jelentett. A letámadásnál a labdaszerzések nagyon hatékonyak voltak. A játékban sok jó egyéni megoldást és együttműködést is alkalmaznak. Ezzel sok helyzetet alakítanak ki. Azonban a befejezésekben sokat kell fejlődni, mert kell a gól, ahogy ez sokszor el is hangzott. A labdakihozatalokban is kell előre lépni, hogy az alap mozgásokat még hatékonyabban megcsinálják és sikeresebbek legyenek. A jó megoldásokat már fejben tudják, azonban ezt a pályán is meg kell valósítani, amint ez sikerül azzal nagyot fognak előre lépni.
 
Összeségében egy nagyon tartalmas jó éven vannak túl a gyerekek szeretnek edzésre járni, élvezik a játékot, a gyakorlatokat is. Sokat fejlődtek és sokat tanultak ebből a szép játékból. Folytassátok ugyan így tovább!
 
A csapat tagjai: Csutak Ármin, Bagi Benett, Német Kolos, Czibók Dávid, Hagyó Levente, Velkei Máté, Kocsis Nimród, Kovács Martin, Merkovic Marcel, Réczi Noel, Nagy Zsombor, Nagy Márk, Nagy Arkadiusz, Radics Zsombor, Tapodi Bence, Stekovics Dávid, Bognár Balázs

Felkészítő edzők: Pelikán István, Maczelka Gábor, Kerpits Ferenc

Hajrá Hírös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

ICG 2022 Coventry


2005 telén egy levél érkezett a Kecskeméti Önkormányzat…