Utánpótlás foci

Sikeresen szerepeltünk a VII. Hírös-Hét Nemzetközi Foci Fesztiválon

2007,2008,2009,2010,hajer,keresztes,kitl,koos,marozsi,marton,pelikan

Két aranyéremmel és egy bronzéremmel zártuk a tornát.

A 2007-es korosztály edzője, Pelikán István, így értékelte a tornát:
„Idei szezon első tornájára készült a 2007-es korosztály. Már hagyományosan a nyári saját rendezésű tornánkon mutathatták meg a srácok tudásukat. A nyári szünet sajátossága, hogy augusztusban még sokan kihagyták az edzéseket nyaralás vagy családi elfoglaltságuk miatt. Ez azonban a pályán nem volt érezhető. Jó hozzá állással és megfelelő filozófiával léptek pályára. Az elmúlt hónapban sokat gyakorolt elemek visszaköszöntek a pályán. A letámadás hatékony volt, a játék gyors volt és célirányos. Mindenki megtalálta a góllövő cipőjét. Az első két mérkőzésen ez csak az eredményben nem látszott. A játék ritmusát letámadásban és támadásépítésben, azonban még lehet emelni. Ezt megértve a többi mérkőzésen már siker koronázta a gyerekek koncentrációját és játékfelfogását. Ennek egy szép tornagyőzelem lett a vége, két egyéni elismerést is elnyertek a srácok.
Másnap egy hasznos nemzetközi edzőmérkőzés keretében játszott minden 2007-es gyerek a FK Csíkszereda csapatával, amelyen mindenki meg tudta mutatni, hol jár most a felkészülésben. Remek alkalom volt, hogy több pozícióban is kipróbálják magukat a gyerekek és mindenki meccsterhelést is kapjon és a saját bőrén érezze milyen éles játékhelyzetben döntéseket hozni. Köszönjük a lehetőséget székelyföldi gyerekeknek és edzőjének.”

Legjobb játékos: Czumbil Mihály
Legjobb hazai játékos: Gyenes Róbert

Végeredmény:
1. SC Hirös-Ép
2. Jászberényi FC
3. Apatin
4. DVTK
5. Félegyházi TSI
6. Vác Régió UFC
7. Szilády RFC
8. KLC-KTE SI
9. FK Csíkszereda
10. UFC Kecskemét
A csapat tagja: Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián, Rékasy Dávid, Seres Richárd, Dömötör Zsolt, Szabó Benedek, Gyenes Róbert, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Keindl Kristóf, Kovács Martin
Felkészítő edzők: Pelikán István, Marton Gábor

A 2008-es korosztály edzője, Marozsi Gábor, értékelése a Hírös-Hét Fesztiválról:
„Úgy hiszem a gyerekek a lehető legjobban, egy tornagyőzelemmel zárták le a kispályás időszakukat, és kellő motivációval alapozták meg a 6+1-es nagypályás jövőjüket. Nehézkesen sikerült indítani a napunkat a játék alapján, de szerencsére az eredményeken akkor sem látszódott meg, viszont az egyenes kieséses szakaszra már szinte mindent visszaláttunk, amit kértünk a srácoktól. Végig magabiztos játékot sikerült produkálnunk a torna folyamán, ami a döntőben is meglátszódott, bár büntetőkkel tudtunk nyerni, de végig az ellenfélnek kellett az egyenlítésért gólokat szereznie. Az egész csapatnak nagy gratuláció, hiszen az egész napi küzdésnek meg lett az eredménye.”

Legjobb kapus: Hajnal Viktor
Legjobb hazai játékos: Gajdos Márk

Eredmények:
1. SC Hírös-Ép
2. DVTK
3. UFC Kecskemét
4. Gloriett SE
5. Szilády RFC
6. Jászberényi FC
7. KLC-KTE SI
8. SC Hírös-Ép 2009
Edzők: Marozsi Gábor, Kitl Zoltán

Koós Károly a 2009-es korosztály edzője két csapattal indul a fesztiválon. Röviden értékelte a tornát:
„A nyári szünetről visszatérve a gyerekek a VII. Hírös-Hét Fesztiválon vettek részt először a szezonban. A nap folyamán az időjárásnak köszönhetően, mindenféle szempontból meleg mérkőzést játszottak a gyerekek, hiszen kiélezett küzdelmek voltak. Hat meccset játszott mindenki, erre a tornára ketté választottuk a gyerekeket, mert az egyik együttes visszalépett, így két gárdával képviseltük az egyesületet. Azt megbeszéltem a fiúkkal, hogy abban az esetben, ha valamelyik csapat érmet tud nyerni mindenki részesülni fog a jutalomban, hiszen egy társaság vagyunk. Ez az álom megvalósult, hiszen a hat találkozó után az egyik egylet a 3. helyen végzett, és méltán érdemelte ki a bronzérmet. A nap folyamán voltak mind a két részen kiemelkedő teljesítmények, nagyon jó összecsapásokat tudtunk játszani, köztük a DVTK-val, a Vasas-sal, a Sziládi RFC-vel és a KLC-vel is. A hosszú szünet után, úgy gondolom, hogy mindenki a tudása legjavát hozta, és a másik csapat részéről is csak nüánszokon múlott, hogy nem jutottak a legjobb négy közé. Várom a sikeres folytatást!”

Legjobb hazai játékos: Kristófik Dániel

Eredmények:
1. Vasas KA
2. DVTK
3. SC Hírös-Ép II.
4. KLC-KTE SI
5. Sziládi RFC
6. Jászberényi FC
7. SC Hírös-Ép I.
8. UFC Kecskemét
2009-es korosztály csapat tagjai: Nagy Balázs, Gömöri Ádám, Dóri Zsombor, Csordás Zoltán, Makai Bendegúz, Kaldenecker Ármin, Lázár Becker Csaba, Uzsorás Előd, Kristófik Dániel, Polyák Andor, Csorba Olivér, Erdős Rómeó, Kis Csaba, Balogh Martin
Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán

A 2010-es korosztály edzője, Marozsi Gábor értékelése a tornára:
„A fiúk először léptek pályára 4+1-es játékrendszerbe és bár nem volt könnyű dolguk az erős csoportba, mégis sok szép megoldást láthattunk tőlük és csoport harmadikként tudtak zárni. Az 5-6.helyért pedig egy jó képességű játékosokból álló UFC-t sikerült magabiztos és küzdős játékkal vernünk. Megvoltunk elégedve a srácokkal, hiszen a nagy melegbe végigküzdötték a napot és nem szeppentek meg a hirtelen jött, számukra nagypályától. Sok munka vár még ránk, mivel még most csöppentünk bele a 4+1-be, de úgy gondolom a srácok képesek lesznek könnyen venni az akadályokat és hamar belerázódni az új rendszerbe. Gratulálok az egész csapatnak.”

Legjobb hazai játékos: Tóth Bálint

Eredmények:
1. DVTK
2. Vác Régió UFC
3. DHSE Olasz Foci Suli
4. Szilády RFC
5. SC Hírös-Ép
6. UFC Kecskemét
7. Gloriett SE
8. KLC KTE SI
9. Újlengyeli DSE
Edzők: Marozsi Gábor, Hájer Sándor

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak