Utánpótlás foci

Sikeres rajt a Titánium Ligában!

ronkó,maczelka,2011,U10 SC Hírös-Ép

A 2020/2021-es idényben egy új versenysorozatban szerepelnek utánpótlás korosztályaink (U8-U11) az Eger SE által szervezettt Titánium Ligában.
 

Ronkó Zsolt beszámolója

,,Hétvégén Egerben szerepeltünk a Titánium liga 2. fordulójában. Mivel szabadnaposok voltunk az 1. fordulóban a srácok már izgatottan várták a mérkőzéseket. A Kisvárda és a Szolnok várt ránk.
 
A Kisvárda ellen léptünk először pályára. Az első félidőben tetszetős és eredményes játékot mutatva 5:1-re vezettünk! A 2. félidőt könnyelműen kezdtük, amit az ellenfél kihasznált és pillanatok alatt szorossá vált a mérkőzés! Szerencsére a fiúk csúsztak-másztak és nem engedték ki a győzelmet a kezükből!
 
A Szolnok ellen szintén hatalmas elánnal kezdtünk, aminek köszönhetően meg is szereztük a vezetést. Ezután rengeteg 100% helyzetet hagytunk ki, melynek meg is lett az ára, kiegyenlítet az ellenfél! A második félidőben hatalmasat küzdöttek a fiúk és sikerült győztesen elhagyni a pályát!
 
Várakozáson felül teljesített a csapat, megmutatva, hogy tud az utólsó pillanatig küzdeni! Az állóképesség már kezd alakulni, az összjáték és a helyzetkihasználásunk amiben javulnuk kell! 
Gratulálok minden játékosomnak!''
 
SC Hirös-ép - Kisvárda 8:5
SC Hirös-ép - Szolnok 4:1
 
A csapat tagjai: Németh Kolos, Tapodi Bence, Bagi Benett, Csutak Ármin, Velkei Máté, Czibók Dávid, Hagyó Levente, Gyurján Balázs, Nagy Árkádiusz, Nagy Márk, Pásztor Dávid, Kovács Martin, Papp Levente
Edző: Ronkó Zsolt, Maczelka Gábor
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak