Utánpótlás foci

Sikeres napot zártak a 2008-asok Szegeden

2008,marozsi,kitl

Marozsi Gábor értékelése a hétvégi kupáról:

„Szombaton egy rangos tornán vettünk rész Szegeden, amely 8 csapat részvételével volt kiírva, viszont az egyik csapat az útviszonyok miatt visszamondta a reggel folyamán a részvételt, így egy 7 csapatos kupán sikerült szép eredményt elérnünk. A lebonyolítás úgy alakult emiatt, hogy mindenki játszott mindenkivel, így a közel 2 órás játék rendesen lefárasztotta a csapatunkat.
Nyitásnak a BVSC csapatával kezdtünk, aki egy elég kellemetlen ellenfél volt számunkra, sajnos itt mi futottunk az eredmény után végig és 2-2-es végeredménnyel indítottuk a napunkat. Sok hibával játszottunk a meccsen, melyet az ellenfél ki is használt eredményesen.
Jött a Szeol "B" csapata, akiket felszabadult játékkal és szép támadás befejezésekkel sikerült 4-0-ra elvernünk és ami az előző mérkőzésen nem jött össze, az itt megvalósult.
A Szeol "A" csapat sajnos megérdemelten vert el minket 3-1-re, akik később 5 győzelemmel és 1 döntetlennel toronymagasan nyerték a tornát. Messze nem azt a focit játszottuk ellenük, amire képesek lennénk és a megilletődöttséget is észrevettem a fiúkon, ami talán attól alakulhatott ki, hogy nem mi domináltunk a 17 perc alatt.
A Szolnoki MÁV csapata gyorsan megszerezte ellenünk a vezetést, melyre csak az utolsó 20 másodpercben tudtunk válaszolni, mivel előtte számtalan helyzetet nem tudtunk gólra váltani, csak 3 kapufáig jutottunk és talán az ellenfél kapusa is azon a meccsen védett a legjobban a nap folyamán. Ahogy az elsőt, úgy ezt a mérkőzést is sajnáltam, hiszen több lett volna benne a javunkra, ellenben a Szeol "A" ellenin.
A feladat adott volt az utolsó két külföldi csapat elleni mérkőzésre, hiszen mindkettőt nyernünk kellett az eredményes napunkért. Először a Spartak Suboticat sikerült 2-0-ra vernünk, és itt már sokat visszaláttam a csapattól abból, amiket megbeszéltünk a meccs előtt.
Az utolsó meccset játszottuk a kupán az UTA Arad ellen, mely sokról döntött, hiszen ha kikapunk vagy döntetlent játszunk, akkor 4.helyen zárjuk a napot, ha nyerünk, akkor pedig 2.helyen végzünk. a mérkőzést az ellenfél kezdte jobban és a felénél meg is szerezték a vezetést, de sikerült elővennünk a tartalék akaratunkat és energiánkat, és szép csapatjátékkal megtudtuk fordítani a mérkőzést 2-1-re a javunkra.
Hatalmas gratuláció a csapatnak, hiszen a nap folyamán nem is egyszer tudtunk a padlóról felállni és a döntő pillanatban még fordítani is. Van még bőven min dolgozunk, főleg azon, hogy már az első perctől kezdve a mi kezünkbe tudjuk venni a mérkőzést és irányítani a játékot, akkor talán könnyebbé tudjuk tenni magunknak is a mérkőzéseket. Sok hibával játszottunk a nap folyamán, mint csapatszinten, mint egyénileg, amiket majd kijavítunk, de most sikerült az akaratunkkal és küzdésünkkel kompenzálni ezt és így sikeres napot zárni.”

A csapat tagjai: Hajnal Viktor, Kobela Patrik, Gajdos Márk, Iványi Zente, Szebellédi Bátor, Nagy Ákos, Szabó Roland, Locskai Luigi, Tóth Félix.
A torna gólkirálya: Gajdos Márk

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak