Utánpótlás foci

U19-es csapatunk edzője bízik a jobb tavaszban

U19,ronko,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Nem úgy sikerült az őszi szezon az ifi csapatunknak, ahogy a tavalyi jó tavaszi szereplés után azt várni lehetett. Edzőjük szerint sok pont bennük maradt, ami elsősorban a  rutintalanságuknak volt köszönhető. Jelenleg a 9. helyen telel az együttes és bíznak abban, hogy tavasszal eredményesebben fognak szerepelni. Hajrá fiúk!

Ronkó Zsolt edző

Kétarcú ősz! Talán ez az a jelző, ami a csapatomra leginkább illik az őszi szezon után. Nyáron átalakult csapattal vágtunk neki a bajnokságnak, mivel több meghatározó játékos is távozott, de érkeztek is. Jóval fiatalabb kerettel kezdtük meg a felkészülést. mint a tavalyi évben.Érezhető volt, hogy az ősz ismét a csapat összerakásáról, újraformálásáról fog szólni.
Úgy érzem, hogy erőnlétben a látottak alapján az egyik legjobbak voltunk, viszont gondolkodásban, akaratban elmaradt a várttól a társaság. Játékban sokat kell fejlődnünk, mert bár vannak periódusok, amikor ez is jól működik, ezt állandósítani kellene. A helyzetkihasználásunk is lehetne sokkal jobb...amit az edzésen berúgunk, az a mérkőzéseken kimarad és sajnos több találkozón is ez okozta a vesztünket. Az első félidőben általában remek és eredményes játékot produkálunk, majd a másodikban érthetetlen módon elvesztettük a fonalat. Ebben mindenképp fejlődnünk kell, hogy 45 perc után nincs vége a mérkőzésnek.
Az edzéslátogatottság is jónak mondható, hiszen 15-20 fő mindig van, a hangulat is jó öltözőn belül és kívül is, aminek nagyon örülök és fontosnak tartok. Télen mindenképp előre kell lépnünk, főleg a kombinatív játék terén és akkor ismét egy remek tavaszt zárhatunk, mert a tabellán elfoglalt helynél jóval többre hivatott ez a gárda!
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak