Utánpótlás foci

Remekül kezdődött a Kölyökliga

2009,marozsi,kitl,kerpits

Marozsi Gábor összefoglalója:

„Megkezdtük a Kölyökliga szereplésünk a 2009-es korosztállyal is és úgy érzem jobb kezdést el sem tudtunk volna képzelni.
Első mérkőzésünkön egyből egy jó erőkből álló Mészöly Focisulival néztünk farkasszemet, akikkel egy végig kiélezett csatát tudunk vívni. Mindkét oldalon voltak helyzetek, de talán nálunk szebbem kidolgozott akciókat lehetett látni és több 100%-os ziccert tudunk kihagyni. A mérkőzés végig kiegyensúlyozott volt, így a találkozó is csak az utolsó 7-8 percben dőlt el, ahol nem adtunk esélyt ellenfelünknek még a térfelükről kijönni se. Szerencsére az erőnlétünkkel nem volt probléma, talán ez is segített minket, hogy a végén még rátudtunk tenni egy lapáttal, amikor az ellenfél már elfáradt.

Végeredmény: Hírös-Ép 4-1 Mészöly Focisuli

Második meccsen a Kelen csapatával találkoztunk, akiket lebecsültünk az elején és "tötyi-mötyi" tempóval és hozzáállással futballoztunk. Meg is lett az eredménye, hiszen Ők szereztek vezetést egy szépségdíjas szabadrúgás góllal. Fejbe mindenki összekapta magát a kapott gól után és akárcsak az előző meccs végén, itt se engedtük ki ellenfelünk még a saját térfeléről sem és egy szép és magabiztos játékot produkálva nyertük meg a mérkőzést.

Végeredmény: Hírös-Ép 5-2 Kelen

Összességében nagyon elégedett vagyok a fiúk szereplésével, úgy láttam Mindenki odatette magát és a legjobb játékát próbálta nyújtani. Nyilván teljesen elégedett nem vagyok, hiszen voltak hiányosságok bizonyos szituációkban, de azon vagyunk, hogy ezeket a jövőben kijavítsuk. Az viszont külön öröm volt számomra, hogy azok a játékosok, akik kisebb "gödörben" voltak az utóbbi időben, ma húzó emberei voltak a csapatnak. Gratulálok a srácoknak, remekül fociztak ma!”

A csapat tagjai: Vincze Levente, Nagy Balázs, Makai Bendegúz, Kincses Károly, Csorba Olivér, Csordás Zoltán, Sinka Milán, Kis Csaba, Kristófik Dániel, Gömöri Ádám, Lévay Máté.

Edzők: Marozsi Gábor, Kitl Zoltán, Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak