Utánpótlás foci

Partnerklubunknál vettünk részt már hagyományosnak mondható edzőmérkőzéseken

hirosep,2010,2011,2012,U9,U10,U11,marozsi,maczelka SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2021.04.21-én barátságos edzőmérkőzésre látogattunk el a Honvédhoz, két korosztályunkkal. Az U9-es és U10-es (kiegészülve U11-esekkel) csapataink mérkőztek meg a Honvéd fiataljaival.

U9

Marozsi Gábor edző

,,Legelső nagypályás mérkőzésünket a jó erőkből álló Budapest Honvéd csapatával vívtuk, amely úgy érzem a vártnál sokkal jobban sikerült. Kis létszámmal tudtunk elindulni, viszont erőnlétben a srácok végig bírták a 70 perc játékot, nem ismertek fáradságot és mindez egy jó játékkal párosult. Kapusainktól a támadóinkig extra teljesítményt nyújtottak a fiúk egyénileg és főként, ami külön öröm számomra, hogy csapatban is.
 
Gratulálok a fiúknak és köszönjük a Honvédnak a meghívást!"
 
A mérkőzésen részt vevő játékosaink: Kubránszky Attila, Bakó Dorián, Kern Hunor, Beszedics Viktor, Bencze Milán, Lévay Samu, Marte Miron, Bertus Lóránd, Meleg András
 
Felkészítő edzők: Marozsi Gábor, Kormos Dávid
 

U10-11

Maczelka Gábor edző

,,A 4x20 perces mérkőzés lehetőséget biztosított arra, hogy több formációt is ki tudjunk próbálni, volt, hogy vegyítve lépett pályára a két korosztály, illetve volt, hogy csak az adott korosztály csapata lépett pályára. Az első két negyed véleményem szerint egyenrangú mérkőzést hozott. Tudtunk helyzeteket kialakítani az ellenfél kapuja előtt, mertünk távolról próbálkozni, illetve védekezésnél rendre tudtuk blokkolni az ellenfelünk lövéseit, nem hagytunk nagy területet játszani a Honvédnak. A harmadik negyedben kissé megbomlott az idáig jónak bizonyuló játékunk. Engedtük ellenfelünket futballozni, labdát tartani és pontos passzokkal többször ziccerig tudták játszani a labdát. Kapusaink többször bravúrral tudtak hárítani, de ellenfelünk mezőnyfölénye többször góllá érett. A negyedik negyedben éreztem úgy, hogy tudtunk dominálni, és végre a helyzeteinket is sikerült a hálóba lőni.

Pozitívum, hogy minden játékosunk maximális erőbedobással tette bele magát ebbe az edzőmérkőzésbe, a célját elérte a foglalkozás.
Sokat kell még fejlődnünk abban, hogy védekezésben a szélességi és mélységi váltásokat érezzék a játékosok, mert amikor az edző kívülről próbálja ezt koordinálni, már késő. Néha a pálya tengelyében üres területet hagytunk, ezt tudta többször kihasználni ellenfelünk."

A mérkőzésen részt vevő játékosaink: Német Kolos, Velkei Máté, Tapodi Bence, Bagi Benett, Nagy Arkadiusz, Czibók Dávid, Hagyó Levente, Tóth Bálint, Szenczy Zsolt, Tovaj Csanád, Sápi Kristóf, Bencze Marcell, Ronkó Márk, Meggyesi Máté

Felkészítő edzők: Ronkó Zsolt, Marozsi Gábor, Maczelka Gábor, Nagy Zsolt

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak