Utánpótlás foci

Remek játékkal bronzérmet szereztek az U11-esek

2008,kitl,keresztes

Kitl Zoltán értékelése:

„Szombaton a 2008 korosztály egyik része Székesfehérváron, a Főnix kupán szerepelt, ahol 8 másik csapattal küzdött meg. Annak ellenére, hogy még az utolsó pillanatban is fogyatkozott a csapat betegség miatt, jól sikerült a torna. Egy cserével kényszerültünk kiállni és 96 percnyi játék várt a srácokra. A helyzetet nehezítette, hogy „igazi” kapus nélkül játszottunk, bár Egyed Márton kiválóan védett; a teljesítményén nem, csak a szerelésén látszott, hogy valójában mezőny játékos.

Öt mérkőzésünket viszonylag simán hoztuk, helyenként szemet gyönyörködtető játékkal. A gólgyártásból a védőink is kivették a részüket 2-2 góllal, a csapat pedig összesen huszonhármat rúgott. A későbbi nyertes Siófok lerohant minket; az első három percben rúgtak három gólt. Gyakorlatilag minden támadásukból gól született. A srácok viszont nem adták fel. Hatalmas akaraterőről és küzdeni tudásról bizonyságot téve, döntetlenre hozták a mérkőzést. Mi voltunk az egyetlen csapat, akinek pontot sikerült menteni ellenük.

A Gyirmót csapata ellen rendkívül hektikus volt a játék. Számos helyzet alakult ki mindkét kapu előtt, viszont csapnivaló arányban lettek ezek értékesítve. Az ellenfél nyert 1-0-ra. Utolsó meccsen a Sopron ellen léptünk pályára, ahol az ellenfél ebben a korosztályban szokatlan rutinossággal és rendkívüli agresszivitással támadott le minket. Ezzel a kis létszámú és fáradt csapat, fizikailag már nem bírta felvenni a versenyt. Így a győzelmek melletti egy döntetlen és kettő vereség, a harmadik helyre volt elég.

Minden játékos remekül játszott, viszont Iványi Zente igazi vezére volt a csapatnak, bekerült a torna válogatottjába is.
Így tovább srácok! Jó úton haladunk!”

A csapat tagjai: Egyed Márton, Szabó Roland, Keresztes Zoltán Antal, Iványi Zente Zsombor, Lauter Balázs, Gajdos Márk, Szalai Levente

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak