Utánpótlás foci

Pörgős heteken vannak túl az U11-esek

2008,kitl

Kitl Zoltán beszámolója:

,,Az elmúlt két hétben volt az úgynevezett csúcsterhelés, szinte csak mérkőzéseket játszottak a srácok. A sűrű program a felkészülés utolsó periódusa volt, ahol minden téren helyt kellett állniuk.
Célunk, hogy mire kezdődik, a nagypályás bajnokság készen álljunk és mindenki 100%-os formába kerüljön. Át kell lendülni a holtpontokon, és a téli szünetet magunk mögött hagyva ez hellyel-közel sikerült is.

Hétfőnként az Arany János Általános Iskola műfüves buborékjában zajlottak az edzések, keddenként, a Refi tornatermében,  csütörtökön pedig a KTE Labdarúgó Akadémia 2008-as legjobbjaival játszottunk egy felkészülési mérkőzést a teremben.

Felkészülési mérkőzés
SC Hírös-Ép – KTE LA 10-7

Mindenki egyformán játéklehetőséget kapott és élt is vele, sajnos a terem kis mérete miatt a látványos játék elmaradt, de a terhelés megfelelő volt és egy nagyon jó ellenféllel tudtunk megmérkőzni.

A múlt hétvégén Szerbiában egy nemzetközi tornára voltak hivatalosak az U11-esek, ahol 8 csapatból egészen az első helyig meneteltek, teljes joggal kiérdemelve az arany érmet. Mivel itt még frissek voltak természetesen a rájuk jellemző támadó futball dominált. A gólkülönbség is imponáló volt, és meg voltam elégedve a csapat minden egyes tagjával.

Eredmények:
SC Hírös-Ép – AFK ADA 4-0
SC Hírös-Ép – Jedinstvo 6-0
SC Hírös-Ép - TSC Bácska Topolya 3-1
SC Hírös-Ép – Bácska Mohol 6-1

Elődöntő:
SC Hírös-Ép – Móraváros Szeged 5-1

Döntő:
SC Hírös-Ép - Bajsa 4-0

A  vasárnapi futball dömping után sem volt megállás, hétfőn és kedden következett a tél utolsó két benti edzése, majd csütörtökön már Cegléden folytattuk az alapozást a nagypályán.

Felkészülési mérkőzés:
SC Hírös-Ép – CVSE Cegléd 5-4

A koncentráció, a futball éhség még mindig kitartott és az év idei első kinti mérkőzése kiválóra sikeredett. Sok jó egyéni teljesítmény és egy közös csapategység eredménye volt a mutatott játék.

Szombaton, Kiskőrösön szerepeltünk egy meghívásos tornán, további 4 csapat részvételével. Itt már érezhető volt a fáradtság és a kimerültség. A sok lebetegedő és sérült ellenére is álltuk a sarat. A szerencse sem volt velünk, az egészség sem, de becsülettel végig küzdötték az összes mérkőzést. Végül ezen a napon ez „csak” a 4. helyre volt elegendő, de a szoros mérkőzéseket láthattunk és mindenképpen szeretnénk jövőre javítani a helyezésen.

Eredmények:
SC Hírös-Ép - Méhecskék SE 1-1
SC Hírös-Ép - Kiskőrös „A”  4-1
SC Hírös-Ép - Kiksőrös  ˝B˝ 0-0
SC Hírös-Ép – Kiskunfélegyháza FTSI 0-0

Vasárnap a XXII. SC Hírös-Ép Téli Kupa 2007-es korosztály számára kiírt torna 8. csapata mi lettünk, így a legnehezebb feladat még hátra volt.
Az idősebb korosztály ellen is felvettünk a harcot, de a súlytalanságból fakadóan a párharcokat természetesen az ellenfelek nyerték. Aminek kifejezetten örülök, hogy izgalmas mérkőzéseket játszottunk, ahol ha kicsit rutinosabbak vagyunk akár még előrébb is végezhettünk volna. Nagyon sokat tanultak ezen a tornán a nagyobb korosztálytól főleg a kiélezett szituációkban. 6. helyre értünk oda, fáradtan kissé elkeseredve, de nagyon sok pozitívum volt a tornát illetően. A gyorsabb gondolkodás, a fizikálisan erősebb ellenfelek mind-mind a fejlődésüket szolgálták.

Eredmények:
SC Hírös-Ép - KLC „B”  4-0
SC Hírös-Ép – UFC  1-5
SC Hírös-Ép - Szilády RFC 0-2

Helyosztó:
SC Hírös-Ép – Törökszentmiklós 0-1


A két hét nagyon fárasztó volt, de a megfelelő hozzáállás és a lelkiismeretes munka után nyugodtan mondhatom, hogy eredményes heteken vagyunk túl. A következő hét a pihenésé és a frissülésé. Heti 3 edzésünk lesz össze vonva a 2009-es korosztállyal, melyeken a játék lesz a főszerepben. Mindenki jól dolgozott és kivette a részét a csapatmunkából. Bizakodva várom a tavaszi szezont."

A csapat tagjai:
Balasi Levente, Csendes Mikes, Egyed Márton, Gajdos Márk, Hajnal Viktor, Iványi Zente, Keresztes Zoltán, Kobela Patrik, Lauter Balázs, Locskai Luigi, Nagy Ákos, Szabó Roland, Szalai Levente, Szebellédi Bátor, Tóth Félix ,Tóth Viktor

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak