Utánpótlás foci

Nyárlőrincen készült a bajnokságra U13-as csapatunk

kovacs,Kitl,U13,nyárlőrinc,felkészülés SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A rengeteg hiányzó ellenére is vállalta U13-as csapatunk a felkészülési mérkőzést, hiszen szám szerint 10 játékos is lebetegedett a szombati napra. Tavaszi fáradság ide, vagy sok beteg oda,így is elutaztak a srácok és minden elismerés megilleti őket, hiszen csere nélkül játszották végig a meccset. A játékosok mellett a vezető edző, Kovács Péter is betegséggel küzd, így minden lábadozó játékosunknak és stáb tagnak mihamarabbi gyógyulást kívánunk.

 


Kitl Zoltán értékelése:


"Azért is választottuk az egy évvel idősebb korosztályt ellenfélnek, hogy szokják a gyors játékot és gyakorolják a párharcokat a srácok, ez egyértelműen fejlesztendő terület. Minden elismerés megilleti az nyárlőrinci alakulatot, hiszen tavaly még nem is szerepeltek az U14-es bajnokságban, idén pedig holtversenyben a dobogón vannak ,tehát egyértelműen jó munka folyik náluk. A mérkőzés képét tekintve teljes mértékben egyenrangú partenrek voltunk az első félidőben, sajnos a másodikban kijött a fizikai fölény és elfáradtunk mentálisan is, ezekre a hibákra még figyelnünk kell és meg kell tanulnunk a koncentrációt fenntartani mindkét félidőben. 

 

Nyárlőrinci LSC U14 - SC Hírös-ÉP U13 5-0 (1-0)

A csapat tagjai: Buborék Patrik (Páldeák Ármin 36')- Farkas Artúr(csk), László Noel, Csernus Patrik, Túri Zsolt, Técsi Balázs, Fábián Noel, Meleg András, Hegedűs Brendon

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak