Utánpótlás foci

Nem várt vereség Tiszaalpáron

U19,kitl SC Hírös-Ép

Az első fordulóról elmaradt mérkőzésünket pótoltuk a hétvégén, sajnos felemás sikerrel. Sok egyéb tényező is közrejátszott, így nem a legjobb kerettel tudtunk elutazni a vendégekhez, de mindig az a legerősebb csapat, aki a pályán van. Ezen a hétvégén ez 6-2-re volt elég. Nem így szerettük volna befejezni a szezont, de így legalább nagyobbat tudunk előre lépni a tavasz folyamán.

Nagyon szépen köszönöm a játékosaimnak ezt a félévet, a kitartást és az alázatot. Mivel most alakultunk szégyenkezésre semmi okunk, stabil középcsapatként végeztünk, de nem szeretnénk ennyivel beérni. Nem vagyunk elkésve sehonnan, sok munkával és lelkiismeretes hozzáállással bőven előre tudunk lépni a táblázaton. A csapat folyamatosan erősödik és biztos vagyok benne, hogy egy ütőképes brigádot tudunk összekovácsolni, megfelelő célokkal és motivációval.

Tiszaalpári SE - SC HÍRÖS-ÉP 6-2

A csapat tagjai:Kovács Boldizsár, Mészáros Ágoston, Polyák Zsolt, Kovács Marcell, Kiss Benedek, Szél Martin, Nagy Károly, Takács Dávid, Szabó Bálint, Szijártó Lorenzó, Nemesvári Gergő, Pesti Kevin, Farkas Gaszton

Gól: Pesti Kevin 2

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak