Utánpótlás foci

Nehezen kezdődött az U14-es bajnokság

koos,2006,2007

Koós Károly összefoglalója:

„Az elmúlt hétvégén elindult végre a várva - várt U14-es bajnokság. A hosszúra nyúlt téliszünet után, izgatottan várták a srácok a rajtot. Nem voltunk könnyű feladat elé állítva, hiszen Kerekegyházára látogattunk, a bajnokság első helyen álló csapatához.
Mérkőzés előtt nemsokkal kiderült, hogy betegség miatt nem számíthatunk Mák Péter és Keindl Kristóf játékára és Fleig Áron is távol maradt a játéktól sérülése miatt. A sors fintora, hogy még egy játékost nélkülöznünk kellett, ami csak a kezdő sípszó előtt derült ki. Horváth Dánielt, akinek lejárt a sportorvosi igazolása. Így indítottuk a péntek délutánt.

A mérkőzés végeredménye ismételte az őszi önmagát, hisz sima 5-1-s vereséggel indítottuk a szezont. A mutatott játék képe viszont annyiban változott, hogy az első félidőben még jól tartottuk magunkat, igyekeztük hatástalanítani a kereki fölényt. Ám ez a második félidőre már kevésnek bizonyult, így magabiztos, megérdemelt győzelmet aratott a Kerekegyháza.

Nem a vereség miatt, de ez a mérkőzés nem volt számomra meggyőző teljesítmény a részünkről. Többet vártam ettől a találkozótól. Tény, hogy a fizikai erőfölénnyel nem tudjuk felvenni a harcot, de hiába volt számunkra kedvező még a pálya mérete is, megszeppenve, félve játszottunk. Nem álltunk bele a párharcokba, labdabírtoklásnál pedig nem voltunk mozgékonyak, elvesztettük a labdát gyorsan és nem támogattuk egymást.
A mostani hétvégén pedig már itt is a javítás lehetősége, hisz szombaton a KLC-KTE SI csapata ellen játszunk.”

A csapat tagjai:
Kapusok: Lehotai Ákos/Zoboki Krisztián
Kezdők: Sebestyén Barnabás, Szabó Benedek, Szűcs Szilárd, Dömötör Zsolt, Gyenes Róbert, Kárpáti Ákos, Kovács Martin, Diószegi Kristóf
Cserék: Selmeci Márk, Czumbil Mihály,

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak