Utánpótlás foci

Négy érem az XXI. SC Hírös-Ép Gyermek Labdarúgó Tornán

Marozsi Gábor:
Nehéz helyzetben voltunk, hiszen a 3-3 elleni játékot játszottuk, amivel az volt a probléma, hogy összesen négyen voltunk, tehát egy cserénk volt az egész tornán. Így kellett végigjátszanunk a napot, sajnos ez a 3. helyért vívott csatában már meg is látszódott, mert már nagyon fáradtak voltak a srácok. A csoportmérkőzéseken küzdöttünk, jól játszottunk, két gólos hátrányból is tudtunk meccset nyerni, így elődöntőt játszhattunk. Összességében elégedett vagyok a fiúkkal és büszke is vagyok rájuk, mert az előző heti tornához képest nagy előrelépést tettek ezzel a 4. hellyel.

2011 (U6)
1. Szilády RFC
2. Szolnoki MÁV UFC
3. SZEOL SC
4. SC Hírös-Ép
5. KLC – KTE SI
6. Bácsalmási PVSK
7. UFC fehér, UFC zöld

Hájer Sándor:
Jól játszottak a gyerekek, motiváltak voltak. Az a taktika, amit kigondoltunk, az abszolút bevált mindkét olyan együttes ellen, akiktől nagyon tartottunk. A Kiskunhalas és az UFC együttesei emelkedtek ki a mezőnyből, de szerencsére sikerült őket is magabiztosan játékkal legyőznünk. A kiskunhalasi gárdát 5-0-ra, míg az UFC-t 6-1-re vertük meg, így mi lettünk a torna győztesei. Maximálisan megvagyok a gyerekekkel elégedve, hiszen már nem csak technikai tudásban fejlődtünk, hanem játékértésben is. Mindegyik találkozónkon minimum 5 találatot szereztünk és összesen 4-5 gólt kaptunk. Szeretném kiemelni Tovaj Csanád, Szenczy Zsolt és Kincses Károly játékát.

2010 (U7)
1. SC Hírös-Ép
2. SZEOL SC
3. UFC Kecskemét
4. KLC – KTE SI
5. Szilády RFC
6. Szeged 2011
7. Félegyházi TSI
8. Izsák SE
9. Bácsalmási PVSK
10. DAFC I.
11. Kiskundorozsma
12. DAFC II.

Koós Károly:
Az utolsó tavaszi megmérettetésére készült a 2009-es korosztály. A tornát mi rendeztük, ezért a gyerekek előtt a lehetőség nyitva volt, hogy kettő csapattal indulhassunk. Ők éltek is ezzel, mert 18-n jöttek el a nagy napra. Miután kettő, egyforma erőkből álló csapatra osztottuk őket, a szikrázó napsülésben el is indulhatott útjára a labda. A csapatom felemás szereplést tudhat maga mögött. Ha a hat mérkőzésen elért eredményt nézzük, akkor akár csalódottak is lehetünk. Ha a kimaradt helyzetekre gondolunk vissza, akkor viszont akár örömre is lehet okunk.

Minden csapat ellen bőven volt lehetőségünk a gólszerzésre és minden mérkőzés alakulhatott volna úgy, hogy mi jövünk ki belőle győztesen. Most másképp alakult, de lássuk meg a számok mögötti teljesítményt. Kettő győzelem, négy vereség az hatodik helyhez volt most elég. A gratuláció így is jár a srácoknak.

Hatodik helyezett csapat: Nagy Balázs, Vincze Levente, Kis Csaba, Gömöri Ádám, Polyák Andor, Kristófik Dániel, Csordás Zoltán, Csorba Olivér, Uzsorás Előd, Szöllősi Álmos

Keresztes Zoltán:
Hétvégén az SC Hírös-Ép csapatai a hazai rendezésű kupán szerepeltek a Műkertvárosi Sportcentrumban. Az U8 korosztály csapatai szombaton küzdöttek meg az elsőségért. Szikrázó napsütésben, és remek szurkolás mellett zajlottak a küzdelmek.

Az első mérkőzések után már látszott, hogy a Szilády RFC csapata kiemelkedik a mezőnyből. Ennek megfelelően Ők nyerték a kupát. A hazai csapat a Tiszafüred VSE és a kecskeméti MKLA –val küzdött nagyot a dobogó 2. és 3. fokáért. A Tiszafüred csapata végül elhappolta az ezüstérmet, de a bronzot rendkívül szoros csatában, a zöldben játszó SC Hírös-Ép szerezte meg a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia előtt. A srácok ügyesen játszottak, hajtottak, de egy picit hiányzott belőlük a pályán a határozottság, a harcosság. Azok a játékosok is játéklehetőséget kaptak, akik eddig kevesebbszer szerepeltek tétmérkőzésen. Többször meg is mutatták, hogy az edzésen elvégzett munka, mindenkinél meghozza gyümölcsét. A versenyrutin is hozzá segíti Őket, hogy bátrabban merjenek pályára lépni, ezzel erősítve az egész csapatot.

A bronzérem mellett Makai Bendegúz vihette haza a Legjobb hazai játékos címet is. Ha rajtam múlott volna, a csapat összes tagjának adtam volna díjat; mindenki odatette magát és mutatott remek megoldásokat a pályán. Hajrá Fiúk! Csak így tovább!
A bronzérmes csapat tagjai:
Balogh Martin, Csorba Olivér, Dóri Zsombor, Erdős Rómeó, Gömöri Ádám, Kaldenecker Ármin, Lázár-Becker Csaba, Makai Bendegúz, Ónodi Nándor

2009 (U8)
1. Szilády RFC
2. Tiszafüred VSE
3. SC Hírös-Ép (zöld)
4. MKLA
5. SZEOL SC
6. SC HÍrös-Ép (kék)
7. Bácsalmás VSE

Kurucsai Milán:
Az eredményeket illetően nem sikerült olyan jól ez a torna most az U9-eseknek, de számomra azon a napon nem is ez volt a cél. Évzárásként kíváncsi voltam, hogy a gyerekek hol járnak, honnan lehet kezdeni a következő szezont. Voltak olyan dolgok, amivel elégedett voltam, de volt amivel kevésbé. Viszonylag kis létszámban vettünk részt ezen a tornán, hiszen voltak, akik hiányoztak. Ugyanúgy, ahogy az összes többi kupa a célt elérte, a gyerekek játszottak, pályán voltak, hasznos napot töltöttünk el.

A 2006-osokkal most Pelikán István volt, sajnos a meccsek időpontja ütközött, ezért nem láttam egy meccsüket sem, de nagyon örülök, hogy megnyerték a kupát.

2008 (U9)
1. SZEOL SC
2. UFC Kecskemét
3. Szeged 2011
4. Félegyházi TSI
5. Szilády RFC
6. SC Hírös-Ép
7. SC Hírös-Ép 2009
8. Zákányszék KSK
9. Kiskundorozsma
10. Bácsalmási PVSK

Pelikán István:
Idei szezon utolsó előtti tornájára készült a 2007-es korosztály. Nagy motivációt jelentett a hazai környezet. Ez az első mérkőzésen még nem látszódott, álmosan kezdték a gyerekek a tornát. A többi mérkőzésen már megfelelő tempóban fociztak. Sok helyzetet kialakítva, kreatívan ötletesen játszottak. A letámadással már az ellenfél térfelén sok labdát szereztek, amiből sok gólszerzési lehetőséget alakítottak ki. Ezeket szép gólokkal fejezték be.

A torna további részében a hazai csapat hálója érintetlen maradt, így magabiztosan nyerték meg a tornát. A legjobb mezőnyjátékos Szabó Benedek, a legjobb hazai játékos pedig Diószegi Kristóf lett. Az egész csapatnak jár a gratuláció megfelelő hozzáállásért és a mutatott játékért!

A csapat tagja: Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián, Rékasy Dávid, Seres Richárd, Diószegi Kristóf, Fleig Áron, Dömötör Zsolt, Szabó Benedek, Hegyi Alexander Gajdos Márk, Gyenes Róbert, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály
Legjobb mezőnyjátékos: Szabó Benedek
Legjobb hazai játékos: Diószegi Kristóf

2007 (U10)
1. SC Hírös-Ép
2. Szolnoki MÁV UFC
3. Bácsalmási PVSK
4. Félegyházi TSI
5. UFC Kecskemét
6. SZEOL SC

Pelikán István:
A gyönyörű évek és egy nagyon sikeres korszak lezárásához érkezett a 2006-os korosztály. Ebben a felállásban utolsó tornájuk volt a gyerekeknek. A lényeg az volt, hogy egész nap érezzék jól magukat, élvezzék ki ezt a napot és mutassák meg a pályán, hogy mit tanultak az elmúlt években. Ez remekül sikerült, ahogy már oly sokszor most is megörvendeztettek minket az egész torna alatt. Két sorral, sorcserékkel vitték végig a napot a gyerekek. Bizonyította mindenki a fociszenvedélyét és hogy az elmúlt években elsajátított tudást alkalmazni is tudja a pályán. Egész nap nagy fölényben játszottak és mindenki fölé kerekedtek, minden szempontból. Gratulálunk a gyerekeknek ehhez a nagyszerű teljesítményhez.

A csapat tagja: Makádi Martin, Sallai Dániel, Krupa Zsolt, Szabados Levente, Ruzsa Marcell, Kárpáti Ákos, Hajnal Norbert, Visinka Valentin, Kern Marcell, Szabó Bence, Szegedi Levente, Sebestyén Barnabás, Mák Péter

Legjobb kapus: Makádi Martin
Gólkirály: Kern Martin
Legjobb hazai játékos: Sallai Dániel

2006 (U11)
1. SC Hírös-Ép
2. Szeged 2011
3. Foliaplast-Bordány SK
4. SZEOL SC
5. Bácsalmási PVSK
6. Tiszaalpár SE
7. Abádszalók SE
8. UFC Kecskemét

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak