Utánpótlás foci

Miskolcról ezüstéremmel tértek haza az SC Hírös-Ép fiataljai

2006

Kurucsai Milán: U-11-es korosztályunk szombaton Miskolcra volt hivatalos, a DVTK által megrendezett Tatár György Emléktornán szerepeltek a fiúk. A helyi DVTK, az UTE, az Eger, a nyíregyházi Bozsik Akadémia, a debreceni Olasz Focisuli és az SC Hirös ÉP csapatai vettek részt a rangosnak nevezhető tornán, ahol körmérkőzéses rendszerben mérkőztek a csapatok. Kalandos utazás után, a nemzetközi kapcsolatokat is mozgósítva, kissé késve, ám épségben érkeztünk a helyszínre. Ezúton is köszönjük!

Az első mérkőzést az újpesti gárda ellen játszottuk, ahol gyorsan kétgólos előnyre tett szert a fővárosi alakulat. Ezután hiába kezdtek éledezni a gyerekek, csak a szépítésre futotta. A végén egy nagy tűzijátékot követően sem sikerült kiegyenlítenünk, egygólos vereséggel kezdtük tehát a napot

A második körben az influenzától megtizedelt, fiatal játékosokkal felálló Eger együttese következett. A mérkőzésen nagy fölényben játszottak az SC Hírös-Ép focistái és nagyarányú győzelmet arattak.Jöhetett a helyi csapat elleni meccs. A fizikálisan erős játékosokból álló diósgyőri csapat szívósabb ellenfélnek bizonyult, de végig nagy iramot diktálva, az ellenfél térfelén nagyon sok labdát szerezve, végül sikerült legyőznünk a DVTK 10 éves legényeit.

A nyíregyházi Bozsik Akadémia elleni meccs előtt három mérkőzés pihenője volt csapatunknak és a korán kelés, valamint a hosszú út fáradalmai kezdtek megmutatkozni rajtunk. Kissé álmosan kezdtünk neki a meccsnek, amely így lassabb iramúra sikeredett, de végül szép gólokat szerezve felülmúltuk a nyírségi csapatot is.

Az utolsó körben az addig remekül szereplő Olasz Focisuli csapatával mérkőztünk. A debreceniek ekkor a tornagyőzelemre is esélyesek voltak, ezáltal izgalmas mérkőzésre volt kilátás. A fiúk a torna legjobb iramú összecsapását, egyben a nap legjobb játékát produkálták. Rendkívül ötletes, villámgyors akciókkal veszélyeztettek, míg ellenfelüket egy pillanatra sem hagyták kibontakozni. Gyönyörű megoldásokat és gólokat láthatott a miskolci Egyetemi Körcsarnok közönsége.

Kis szépséghiba talán, hogy a nagyarányú győzelem sem volt elegendő a torna megnyeréséhez, csapatunk legyőzésével az Újpest lett a bajnok. Sebaj, egész nap egységes és jó teljesítményt nyújtva, elégedetten zártuk a napot. Szabó Bence különösen elemében volt, a torna legjobb játékosának választották!

Eredmények:
SC Hírös-Ép - UTE 3 - 4
SC Hírös-Ép - Eger 10 - 0
SC Hírös-Ép - DVTK 3 - 0
SC Hírös-Ép - Bozsik A. 4 - 1
SC Hírös-Ép - Olasz Focisuli 6 - 2

A csapat tagjai: Szabó Bence, Hajnal Norbert, Krupa Zsolt, Szabados Levente, Makádi Martin, Kárpáti Ákos, Kern Martin

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…