Utánpótlás foci

Mentálisan sokat lépett előre az U9

marozsi,U9,2012 SC Hírös-Ép

A XXIV. SC HÍRÖS-ÉP Kupa került megrendezésre a hétvége folyamán, melyen Egyesületünk csapatai egytől egyig jól szerepeltek.

 

Marozsi Gábor beszámolója az U9-es (2012-es) tornáról

,,Úgy gondolom, hogy egy hasznos tornán tudtunk szerepelni, ugyanis több jó csapattal volt szerencsénk jó csörtéket vívni, ami a legfontosabb a gyerekek  fejlődésében. 
 
A csoportmeccsek alatt végig kiegyensúlyozott teljesítményt produkáltak a fiúk és ezt a játékot tovább is tudták vinni az elődöntőre. Ott azzal a Grosics Akadémiával találkoztunk, akiktől a téli tornánkon a döntőben kaptunk ki egy elég hangulatos mérkőzésen, úgyhogy volt mit visszaadni számukra. Hasonló hangulatban folyt a derbi és egy ugyanolyan szoros találkozón sikerült 4-3-as győzelemmel a döntőbe menetelni, ahol a Szilády csapatával csaptunk össze. Egy hasonló csapattal mérhettük össze az erőnket, ahol a jobb helyzet kihasználásnak köszönhetően tudott ellenfelünk főlénk kerekedni, mert amiket mi kihagytunk, azokat Ők belőtték.
 
Összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal, mert mentálisan sokat léptünk előre az elmúlt hónapokban és a játékunk is egyre meghatározóbb.
Várjuk a következő megmérettetést két hét múlva a Titánum Ligában."
 
Eredmények:
SC Hírös-Ép 13-0 Kiskunfélegyháza
SC Hírös-Ép 4-1- Dalnoki Akadémia
SC Hírös-Ép 6-2 Szanda Focisuli
 
Elődöntő: 
SC Hírös-Ép 4-3 Grosics Akadémia
 
Döntő:
SC Hírös-Ép 0-3 Szilády RFC
 
I. Szilády RFC
II. SC Hírös-Ép Egyesület
III. Szeged-Csanád Grosics Akadémia
IV. Dalnoki Akadémia
 
A csapat tagjai: 
Bakó Dorián, Kubránszky Attila, Schvéder Miklós, Dunai Dominik, Marte Miron, Kovrig Martin, Bertus Lóránt, Bencze Milán, Benda Levente, Lévay Sámuel.
 
A legjobb hazai játékos: Marte Miron
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!!!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak