Utánpótlás foci

Fontos sikert arattunk itthon a Kerekegyháza csapata ellen

kerekegyháza,hírösép,parázs SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A lakiteleki döntetlen és a kupától való búcsúzás után az volt csapatunk célja, hogy újra visszataláljon a győzelem útjára. Ehhez nem könnyű feladat várt ránk, hiszen ehhez a dobogóért küzdő Kerekegyházát kellett hazai pályán felülmúlni. Ez sikerült is, hiszen főleg Parázs Beni mesterhármasának is köszönhetően ötször is bevettük ellenfelünk kapuját. Ennek ellenére nem volt könnyű mérkőzés, mert ellenfelünk is három alkalommal kapitulálni tudta a védelmünket. Egy gólgazdag, közönségszórakoztató mérkőzésen született meg az 5-3-as végeredmény, így maradtunk a tabella élén!


Kitl Zoltán értékelése

,,Nagyon hosszú héten vagyunk túl, a kupa mérkőzés sokat kivett a csapatból, de szerencsére meg tudtunk újulni. Öt nehéz mérkőzés vár még ránk, ha a tabella élén szeretnénk maradni mindenkinek el kell fogadnia az építő jellegű kritikát is. A végelszámolásban a gólarány is sokat számít, így még hatékonyabbnak kell lennünk elől és kapott gól nélkül kellene lehozni minél több mérkőzést.
Gőzerővel készülünk a hétvégi mérkőzésre és egy cél lebeg mindenki szeme előtt, a győzelem megszerzése Csólyoson, ez a következő lépés."
 

Megyei II. Észak 22. forduló
2023.04.22 - 17:00 
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - KEREKEGYHÁZI SE 5-3

 A csapat tagjai: Farkas Gaszton, Mécs Gergely (Pánczél 25’), Kiss Benedek, Horváth Zalán, Szász Attila, - Nagy Szabolcs, Maczelka Gábor (Kitl 70’), Marozsi Gábor, - Parázs Benedek (csk), Balog Ferenc, Gréczi Gábor
Csere: Szijártó Lorenzo, Kitl Zoltán, Szakter Máté, Pánczél István
Gól: Parázs 3, Balog, Gréczi
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak