Utánpótlás foci

Megnyerték a Start kupát Koósék

2007,csordas,koos,kovrig,nagy

Koós Károly összefoglalója:

„Kedves meghívásnak tettünk eleget az év első hétvégéjén. A Bordányi Sportklub gondolta úgy, hogy focival indítani az évet az sohasem rossz vállalkozás. Az U12-s korcsoport részére meghirdetett Start kupára 8 csapat adta le a jelentkezését. Szeretném kiemelni a rendkívül figyelmes vendéglátást, amelyben részesültünk.

A sorsolást nézegetve arra a következtetésre jutottam, hogy remek ráhangolódás lesz a következő időszak megpróbáltatásai előtt. Így is történt.
A napot magabiztos játékkal abszolváltuk. A legszorosabb mérkőzésünket a döntőben játszottuk, az addig vezető úton gólt sem kaptunk. A Kiskőrös kék csapatának hat, a Bordány piros csapatának kilenc, míg a DAFC 2008-nak hat gólt rúgtunk, amellyel megnyerve a csoportot, egyenesen a döntőbe jutottunk.
Ott a Kiskőrös csapata szorongatott meg bennünket, de a győzelmünket veszély nem fenyegette. 4:2-re meg is nyertük a mérkőzést.
Az eredményhirdetésnél különdíjban részesült: Gyenes Róbert, mint gólkirály és Szabó Benedek, mint legjobb mezőnyjátékos.

A győztes csapat:
Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián – kapusok
Szabó Benedek, Diószegi Kristóf, Fleig Áron, Gyenes Róbert, Keindl Kristóf, Kovács Martin, Szűcs Szilárd, Dömötör Zsolt – mezőnyjátékosok

Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Csordás Csaba, Nagy Zsolt

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak