Utánpótlás foci

Megkezdtük a Kölyökliga felsőházi küzdelmeit

2011,U9,maczelka,ronko,kerpits,fehervari SC Hírös-Ép

Maczelka Gábor Beszámolója

Vasárnap a Kölyökliga felsőházának 1. fordulóján vettünk részt, ellenfeleink az Ikarus és a Monor voltak.
Az Ikarus ellen belementünk egy adok-kapok párharcba. Sok pontatlanságok, hibák miatt a mérkőzés elején már 3 gólos hátrányba kerültünk. Annak viszont örülök, hogy a gyerekek megfogadták a tanácsomat, ugyanis nem pánikoltunk be emiatt. Azt beszéltük a meccs előtt, hogy a 40 perc nagyon hosszú idő és ha gólt is kapunk, ne foglalkozzunk vele, mert nagyon sok idő van javítani. A második félidő elején már 4-3 ra vezettünk, úgy látszódott, hogy miénk lesz a meccs. A mérkőzés vége 6-6-os döntetlennel zárult. Úgy érzem ezen a meccsen mindenki maximális küzdeni akarással játszott, látszódott, hogy erőszakosan, alázatosan játszunk.
 
A következő, Monor elleni meccsről már nem igen mondható el ugyanez. Látszódott a fáradság a gyerekeken, nem hoztunk jó döntéseket. Bár az ellenfél kapujáig eljutottunk, rendre vagy a kapusba vagy mellé lőttünk. A játék képe sokáig azt mutatta, hogy egy gólos mérkőzés lesz, viszont a végére a monoriaknak sikerült két helyzetüket is gólra váltaniuk, így 3 gólos különbséggel zártuk a napot. 
 
Úgy gondolom, hogy jó úton haladunk, de még nagyon hosszú ez az út. Nagyon sok edzésmunka, egyéni munka kell ahhoz, hogy sokat tudjunk fejlődni. Öröm, hogy sok momentum visszaköszön a mérkőzéseken, amiket az edzéseken gyakorolunk. Folytatjuk tovább a munkát!
 
A csapat tagjai: Czibók Dávid, Hagyó Levente, Kovács Martin, Nagy Arkadiusz, Német Kolos, Tapodi Bence, Pásztor Dávid, Velkei Máté
 
Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt, Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…