Utánpótlás foci

Maximálisan teljesítettek a 2011-esek Gödöllőn

kerpits,keresztes,pelikan

Pelikán István összefoglalója:

„A hétvégén rendezték a Dunamenti Iskola Gyermek Liga 3. fordulóját. Ahol nagy feladatok vártak a fiúkra, hiszen a bajnokság első kettő helyezettje FTC és Gödöllő és két meccs után is előkelő helyet elfoglaló UTE Labdarúgó Akadémia ellen léphettek pályára. A gyerekek jól kezelték a helyzetet. Minden mérkőzésen a maximumot hozták ki magukból. Mindent megtettek, hogy sikerüljön pontot vagy pontokat szerezni. Azonban ezen a napon nem tudták borítani a papírformát, legalábbis eredmény szempontjából nem. Játékban viszont. Nagyon biztató elemeket lehetett felfedezni. Két szoros találkozón szenvedtünk vereséget. Az utolsó mérkőzésre pedig már nem maradt az erőből, a frissességéből és az FTC ellen nem volt esély a pontszerzésre sem.
Összességében elmondható, hogy kezd kialakulni az a csoport akik helyenként fel tudják venni a versenyt a nagyobb Egyesületekkel is és ez bíztató a jövőre nézve. Sokat kell még dolgozni, hogy csökkentsük a különbséget, de nem lehetetlen feladat."

Játékosok: Kocsis Nimród, Csutak Ármin, Bagi Benett, Tapodi Bence, Kovács Martin, Czibók Dávid, Merkovic Marcel, Velkei Máté, Hagyó Levente
Felkészítő edzők: Pelikán István, Keresztes Zoltán, Kerpits Ferenc

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak