Utánpótlás foci

Második helyen telelünk

marozsi,2009

Marozsi Gábor összefoglalója:

„A mai napon úgy mentünk Angyalföldre, hogy eldőlhet, hanyadik fokán telelünk a tabellának. Sajnos a pontazonosság után a gólkülönbségünk gyengébb volt a Balassagyarmatéhoz, ezért ők az öszi bajnokok az A csoportban.

A tabella első Hegyvidék Vasassal kezdtük a napot, ahol gyorsan vezetést szereztünk egy szöglet után beadott fejes góllal. Sajnos ezután kicsit átadtuk a mezőnyt az ellenfélnek és egy kapott gól kellett ahhoz, hogy újra a saját játékunkat játszuk. Az eredményt jogosnak érzem, de a játékot nézve maradt még bennünk, amit nem sikerült a felszínre hoznunk.
Végeredmény: Hegyvidék Vasas 2:3 Hírös-Ép

Pihenés nélkül jött egyből a Szent Pál Akadémia, akik jó benyomást keltettek és egy szívós, jól játszó csapatot ismerhettünk meg bennük. Bár az eredmény szoros volt, de ez annak köszönhető, hogy fáradtak voltunk és sokszor ráültünk az eredményre.”
Végeredmény: Szent Pál Akadémia 3-5 Hírös-Ép

A csapat tagjai: Nagy Balázs, Csorba Olivér, Csordás Zoltán, Gömöri Ádám, Kristófik Dániel, Makai Bendegúz, Pongrácz Patrik, Lévay Máté, Kaldenecker Ármin.
Edzők: Marozsi Gábor, Kitl Zoltán, Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi

Nem csak a mai, de az egész őszi Kölyökliga szerepléshez gratulálok a csapatnak, elégedett vagyok a féléves mutatott teljesítménnyel!!!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…