Utánpótlás foci

Marozsiék ezüstéremmel tértek haza

marozsi,hajer,2010

Marozsi Gábor beszámolója a Kolláth Béla emléktornáról:

„ XV. Alkalommal rendezték meg Rákóczifalván a "Kolláth Béla Emléktornát". 10 csapat nevezett ezért két ötös csoportban vívták meg a csapatok selejtezőket. Mi a B csoportba kerültünk. Az A csoport első két helyezettje utána keresztbe játszott a másik csoport első két helyezettjével. A győztesek az első és a második helyért, a vesztesek a harmadik, negyedik helyért játszanak. Az első két mérkőzésen jól játszott a csapat, motivált volt.
SC Hírös-Ép - Törökszentmiklós 5-0
SC Hírös-Ép - Szeged 2-0
Az látszott, hogy ebben a csoportban a Szolnok és mi közöttünk dől el az elsőség. Jól játszottunk sok helyzetet kidolgoztunk azonban csak egy gólt sikerült rúgnunk. A Szolnok a mérkőzés vége előtt 2 perccel tudott kiegyenlíteni. Mindkét csapat 7 ponttal állt az utolsó csoportmérkőzés előtt. Nekünk 2 góllal jobb volt a gólkülönbségünk. Végül nem kellett számolni, mert a srácok " örömfocit" mutattak be a Cegléd ellen.
SC Hírös-Ép - Cegléd 8-0
Döntőbe jutásért a Békéscsaba gárdájával mértük össze a tudásunkat és Kincses Karcsi szenzációs játékának köszönhetően magabiztosan nyertünk. Természetesen a többiek is jól muzsikáltak, de Karcsi volt a nyerő emberünk.
SC Hírös-Ép - Békéscsaba 5:1 (Góllövő: Kincses 5)
A döntőben újra összekerültünk a Szolnokkal. Sajnos az első percekben meglepett a Szolnok, gyorsan elmentek két góllal, amire nem tudtunk válaszolni. A srácok már el is fáradtak nem tudtunk újítani. Mindent összevetve elégedett vagyok a teljesítménnyel. Volt, azonban akitől többet várok, így a csapat ezüstéremmel tért haza. A torna legjobb játékosa címet: Kincses Karcsi kapta, amihez gratulálunk.”

A keret: Horváth András, Szenczy Zsolt, Tovaj Csanád, Sápi Kristóf,Kupai Martin, Fricz Pál, Csizmadia Máté, Kozma Áron, Böszörményi Bence, Kincses Károly.
Edzők: Hájer Sándor, Marozsi Gábor

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak