Utánpótlás foci

Egy nagyszerű korosztály "ballagott" el

2010,marozsi,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2016-ban, amikor az egyesülethez érkeztem, úgy érzem a legjobb csapat mellé kerültem, ahol egy nagyszerű kollegával, Hájer Sanyi bácsival tudtuk nevelni és fejleszteni a 2010-es korosztályt 5 éven keresztül.

Emlékszem azokra az időkre, amikor még az óvodákból érkeztek az edzésekre a srácok és még kiskapura, 3 vs 3 ellen fociztak. Ahogy teltek az évek, egyre jobban szaporodtunk és nem csak mennyiségben, hanem minőségben is fejlődtünk. Nem elfelejtve, hogy a szülői közösség is egy nagy családdá alakult, hiszen, ha több napos tornára mentünk, az olyan volt ennek a csapatnak, mint egy családi nyaralás.

Öröm volt velük együtt dolgozni és a legjobb az egészben az volt, hogy fogékonyak voltak és minőségi munkát lehetett velük csinálni, melynek az elmúlt 5 évben, de hosszú távon is meg volt/lesz az eredménye. Éveken keresztül Magyarország legjobb csapati közé tartozott ez a korosztály és mindig büszkék lehettünk Sanyi bácsival. Mindegy volt, hogy itthon, Szerbiában, vagy Szlovákiában vettünk részt megmérettetéseken, a fiúk mindig a legjobbak közé jutottak és a sok jó eredmény repítette tovább előre a csapatot. A számos sikerben a szülői csapatnak is nagy szerepe van, kiknek nagyon köszönöm a sok segítséget és támogatást!

Voltak játékosok, akik még ebből a jó játékosokkal teletűzdelt csapatból is kiemelkedtek és számtalanszor hátukra véve a brigádot, vertünk le minden előttünk lévő akadályt. Voltak olyanok is, akik párhuzamosan űzték a focit egy másik sportággal együtt és így dupla terhelést kaptak, de egyik kárára sem ment, sőt. 10 játékosunk került a nyáron magasabb szintre, amely elmondja, hogy milyen ügyes játékosok is alkották évekig ezt a korosztályt.

Ronkó Márk, Meggyesi Máté, Sápi Kristóf, Szenczy Zsolt, Bencze Marcell, Tóth Bálint a KTE-hez igazoltak a nyár folyamán, ahol úgy érzem, magasabb szinten fognak tudni versenyezni és ez elő tudja segíteni a további fejlődésüket.

Sinka Milán az MTK Budapesthez, míg Kincses Károly, Csizmadia Máté, Fricz Pál a Budapest Honvéd csapatához kerültek, amelyek külföldön is elismert, Magyarország legjobb akadémiái közé tartoznak.

Nagyon büszke vagyok mindegyik játékosomra és nagyon fogok nekik szurkolni, hogy felnőtt korukra minél magasabb szinten tudjanak futballozni és mindig örömmel emlékezzenek vissza, hogy hol kezdték el a pályafutásukat. Nagyon sok sikert kívánok mindegyikőjüknek!!! - Marozsi Gábor

Hajrá HÍRÖS-ÉP! HAJRÁ 2010!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak