Utánpótlás foci

Lezártuk az évet

SC Hírös-Ép

Egyesületünk megtartotta 2019. évi évzáróját, melyen a klub fennállásának 25. évét is ünnepeltük.

A jubileumi évzárón Kertész Zoltán az SC HÍRÖS-ÉP Egyesület Elnöke évértékelőjében kiemelte az elmúlt 25 év legfontosabb történéseit, eredményeit és röviden vázolta az elkövetkező időszak céljait. Beszédének végén megköszönte az egyesület edzőinek, alkalmazottainak az elmúlt esztendőt, valamint az elmúlt 25 évet, többek között Koós Károlynak, aki a kezdetektől részese volt az egyesület életének, ám 2019 nyarán elköszönt a klubtól és a futsal világában igyekszik kiteljesedni.

Az idei évben rendhagyó módon két korosztály játékosainak köszöntük meg az elmúlt közös éveket, a 2008-as és 2009-es csapatok tagjainak. Így idén kivételesen 2 Év Játékosa díj került átadásra, melyet minden évben a ''kirepülő" korosztály azon játékosa érdemli ki, aki az egyesületben töltött évei során a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta.

A 2008-as korosztály legjobb játékosa Hajnal Viktor, aki így a 3. kapus az egyesület történetében, aki ezzel a díjjal büszkélkedhet.

A 2009-es korosztály legjobb játékosa Csorba Olivér.

Az évértékelőt és a díjátadót követően mindenki elfogyasztotta ízletes vacsoráját, melyet természetesen a születésnapi torta követett. Az este folyamán sor került még egy az Egyesület 25 évét átfogó kvízre is, majd az éjféli tombola zárta a ''kötött" programok sorát.

Külön öröm, hogy a jubileumi eseményt megtisztelte jelenlétével Dr. Szeberényi Gyula Tamás Alpolgármester Úr, valamint Losonczy László Úr az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának Igazgatója, továbbá a kecskeméti utánpótlás labdarúgó egyesületek vezetői és az elmúlt években klubunk mellett álló támogatóink is.

Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kíván az SC HÍRÖS-ÉP Egyesület!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak