Utánpótlás foci

Látványos futball Soltvadkerten

2009,marozsi SC Hírös-Ép

Marozsi Gábor beszámolója

"Csapatunk jelenleg egy kisebb gödörben van, így egy célunk volt a tornán, hogy ebből kijöjjünk egy végig magabiztos és szép játékot produkálva. 
 
Csoportunk első mérkőzését a Kiskunhalas FC csapatával játszottuk, akik ellen 12-0-ra nyertünk, erről a meccsről sok következtetést nem lehetett levonni, jól játszottunk. Következett a Solt elleni derbi, ami már csak amiatt is derbi volt, hogy az ellenfelet egy volt Hírös-Ép-es edző, Gyenes Tomi bácsi irányította. Egy masszív és jó csapatot ismertünk meg a személyükben, akiket nagyon nehéz volt áttörni és emiatt kicsit görcsösen is játszottunk, de végül 3-0-ra nyertük a találkozót. Utolsó meccset a Szilády csapatával vívtuk, ami a torna legjobb mérkőzése volt. Nagyon jól játszottunk és sok helyzetet alakítottunk ki szebbnél szebb támadások révén, de a befejezéseink borzasztók voltak. Ezen a találkozón akár 4-5 góllal is nyerhettünk volna, de az ellenfél kapusa parádésan védett és húzta le a rolót előttünk. Végeredmény 0-0 lett így gólkülönbséggel a Szilády mögött a csoport második helyén jutottunk a legjobb négy közé.
 
Kiskőrös csapatával játszottuk az elődöntőt, amely meccsen ismét egy szemrevaló játékot mutatott a csapatunk és magabiztosan jutottunk 6-0-s győzelemmel a döntőben, ahol ismét a Sziládyval néztünk farkasszemet. 
Amilyen jól teljesítettünk egész nap, úgy kezdtük el a találkozót és az első 5 percben 2-3 gólt is lőhettünk volna. Ezek a helyzetek már megbosszulták magukat és egy kontra gólból vezetést szereztek a halasiak. Ez a gól nagyon megfogott minket és kicsit szertelenül és fegyelmezetlenül játszottunk, amely ismét a Sziládynak kedvezett, 0-2. A mai napon ha éjfélig is játszottunk volna se tudunk gólt lőni a Sziládynak sajnos, balszerencsések voltunk a kapu előtt ellenük. 
 
Összességében nagyon meg voltam elégedve a csapat mutatott játékával, régen láttam őket ilyen jól játszani és ennyire csapatként funkcionálni. 21-2-es gólkülönbségünk is mutatja, hogy jó teljesítményt nyújtottunk ma. Gratulálok minden egyes játékosnak!!!
 
A csapat tagjai: Nagy Balázs, Vincze Levente, Csordás Zoltán, Csorba Olivér, Kaldenecker Ármin, Makai Bendegúz, Lévay Máté, Gömöri Ádám.
 
A mi csapatunk kapta a „torna leglátványosabban játszó csapata” díjat, amelyet úgy vélem meg is érdemeltünk."
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak