Utánpótlás foci

Kupa győztes az U13-s csapat!

koos

Koós Károly összefoglalója:

„A Bozsik program aktuális fordulója Szolnokra hívott bennünket. A szervező klub, a Szanda FS, gondolt egy merészet és Krajcs Gábor emlék tornát szervezett köré.
A szokásos hét csapat mellé érkezett egy vendégcsapat is, Érmihályfalva, Erdélyből. Így már nemzetközivé is változott a torna.
Csoport küzdelmeket sikerrel vették a srácok, három magabiztos győzelemmel jutottunk a legjobb négy csapat közzé. Bácsalmást 3-0-ra, Érmihályfalvát 3-0-ra, míg a Szanda FS-t 2-0-ra győztük le. Ott a szokásos csatánkat megvívtuk az UFC ellen. Nehezen, de sikerült győzedelmeskedni 2-1 arányban. Így a döntőbe vissza mérkőzhettünk csoportbeli ellenfelünkkel, a házigazda Szanda FS-el.
A fiúk nagyon szerették volna a kupát a magasba emelni, ennek megfelelően komoly munkát fektettek be, és mindent megtettek a győzelemért. A mérkőzés második részében sikerült kétszer is mattolni a szolnoki srácokat és ezzel a szép serleget hazahozni.
A gólkirály a csapatunkból került ki Gyenes Robi személyében. Ádáz csatát vívott Kárpáti Ákossal, de végül a Robi egy találattal több gólt ért el.
Gratulálok a srácoknak, száz százalékos napot zártak, még akkor is, ha a teljesítmény nem is mindig volt hibátlan.”

A győztes csapat: Lehotai Ákos (kapus), Zoboki Krisztián Spencer (kapus), Sebestyén Barnabás, Gyenes Róbert, Selmeci Márk, Kovács Martin, Diószegi Kristóf, Keindl Kristóf, Dömötör Zsolt, Fleig Áron, Szűcs Szilárd, Kárpáti Ákos, Szabó Benedek
Hiányzó: Czumbil Mihály, Mák Péter, Horváth Dániel „Scholes”
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Nagy Zsolt

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak