Utánpótlás foci

KUKUTYIM a Legjobb Tábor!

SC Hírös-Ép

,,Ez volt az eddigi legjobb tábor!" hangzott el több táborozónk szájából péntek délután, mikor véget ért az idei első KUKUTYIM Focitábor.
 
A nyár első táborán a résztvevők létszáma kissé elmaradt a korábbi években megszokottakhoz képest, ám annál egységesebb korosztályú gyerekek alkották a csapatot. Minden bizonnyal ezeknek is köszönhetően lett ez az elmúlt évek legjobban sikerült tábora a gyermekek és az edzők szerint is. 
 
Mozgalmas, élményekben gazdak 5 napot töltöttek a gyerekek a nyárlőrinci tanyavilágban. Természetesen minden nap volt foci és a legkülönbözőbb versenyeken mérték össze tudásokat a fiúk. Voltak minibajnokságok, dekázó verseny, célbalövés, kötélhúzás, kő-papír-olló és amőba bajnokság, a mindig nagyon várt kapusháború, kvíz verseny és még sok-sok egyéb kihívás. Idén is egy biciklitúra keretében eltekertünk a Lakiteleki Népfőiskola uszodájához. Majd a fürdőzést követő ebédet a minigolf pályán vezették le a gyerekek. Sajnos a footgolfot ezúttal nem tudták kipróbálni a srácok, a pálya rossz állapota miatt, de bízunk benne, hogy a következő táborban már erre is lesz lehetőségük. 
 
Pénteken a tábor zárásaként, a hagyományokhoz híven minden részvevő egy személyes ajándékkal gazdagodott, valamint kihírdetésre került a tábor bajnoka is, aki az 5 nap alatt a legtobb versenyszámban bizonyult a legjobbnak. Az idei első KUKUTYIM Focitábor bajnoka Gyenes Róbert lett, akinek ezúton is gratulálunk!
 
A nyár további részében még 1 KUKUTYIM (2019.07.29 - 08.02.) és 2 Napközis (2019.07.16-19. és 2019.08.05-09.) Focitábor kerül megrendezésre, melyekre szerettettel várjuk a jelentkezőket!
Pihenésben és futballban gazdag nyarat kívánunk mindenkinek!
 
 
 
 

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak