Utánpótlás foci

KTE Gálameccs a Mini Future Cup-on

SC Hírös-Ép

Már csak 2 nap van hátra és kezdetét veszi a Mini Future Cup Kecskemét 2018 U12-es nemzetközi utánpótlás labdarúgó torna.

A torna augusztus 23-án csütörtökön 10:00-17:00 óra között kerül megrendezésre a Műkertvárosi Sporcentrumban, ahol a hazai korosztályos élcsapatok mellett olyan együttesek lépnek pályára, mint a fehérorosz BATE Boriszov vagy a török Galatasaray SK.

Ám ezen a napon a jövő reménységein túl a múlt bajnokai is megmutatják magukat. A Mini Future Cup Kecskemét 2018 döntő mérkőzése előtt pályára lépnek korábbi emblematikus kecskeméti játékosok. Az NB2-es bajnoki címet szerző, valamint a 2011-ben Magyar Kupát nyerő KTE 1911 meghatározó játékosaival, fémjelzett keret egy 2x15 perces gálamérkőzést játszik 15:40 perctől a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Csapatvezetők: dr. Kisjuhász Gyula, Fekete Sándor

Kapusedző: Erdei Sándor

Kapusok: Nagy Zsolt, Tóth Zoltán, Koós Károly

Mezőnyjátékosok: Czéh László, Csordás Csaba, Némedi Norbert, Koncz Zsolt, Kislőrincz György, Kovrig Ákos, Montvai Tibor, Nyilas Elek, Szabó István, Virág Ferenc, Lóczy Péter, Szabó Tibor, Balla Mihály, Zsolnay Róbert, Visinka Ede, Barna Zsolt, Barna Csaba, Tököli Attila

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk augusztus 23-án a Műkertvárosi Sportcentrumban!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak