Utánpótlás foci

Koósék két győzelemmel tértek haza Szekszárdról

2009,kolyokliga,koos

A csapat szereplésének értékelése Koós Károlytól:
„Folytatódtak a Kölyökliga küzdelmei. A hosszú hétvége első napján Szekszárdra utazott a 2009-s korosztály. Győzelem reményében vágtunk neki az útnak. A küldetésünket teljesítettük, még akkor is, ha erősen akadozott a gépezett.
A vendéglátók ellen kezdtünk. Az gyorsan körvonalazódott, hogy mi vagyunk a jobb, erősebb csapat. Az ellenfelet többször zavarba hoztuk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki. Ezért a győzelmünket veszély nem fenyegette. Elégedett mégsem lehettem, mert valami hiányzott ezen a napon belőlünk. Mind dinamikában, mind helyzetfelismerésben, játékosságban elmaradtunk attól, ami már az utóbbi időben jellemzett bennünket.”
Szekszárdi UFC- SC Hírös-Ép 2:10

„Második ellenfelünk a jóval erősebb UTE egyik csapata volt. Soha nem könnyű kettő mérkőzést játszani egymás után, ez most is bebizonyosodott. Döcögött, nyikorgott az a szekér. Hiányzott a kenés, a finom olajozás. A fiúk becsületére legyen mondva, hogy gyűrték az ellenfelet rendesen. Talán ez is volt az egyik legnagyobb probléma. A kreativitás, a játékintelligencia, az ösztönösség elmaradt. Játékunk elkezdett csapkodóvá válni, több rossz döntés jellemezte, így a túlzott akarásnak majdnem nyögés lett a vége. Végül is nagy csatában győztünk és így továbbra is tapadunk az élbolyra.”
SC Hírös-Ép – UTE Fehér 3:1

A csapat tagjai: Erdős Rómeó, Kis Csaba, Csorba Olivér, Kaldenecker Ármin, Kristófik Dániel, Csordás Zoltán, Makai Bendegúz, Nagy Balázs, Polyák Andor
Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak