Utánpótlás foci

Koós Károly mozgalmas hétvégéjének beszámolója

2008,2006,kolyokliga,kitl,koos

Az U12-es együttes szereplésének értékelése:
A hétvégén Bajára szólított bennünket a Kölyökliga második fordulója. A sérülések és egyéb okok miatt foghíjas volt a csapat, így a turistából is játékost csináltunk.
Az első ellenfelünk a hazai csapat, a BLSE volt. Hasonló játékerőt képviselt mind a kettő gárda. Összességében a jobb helyzetkihasználásunk eredményeképpen győztünk 3:1 - re. Az már az első meccs után látszott, hogy a komoly terhelés és a meleg sokat kivett a csapatból.
SC Hírös-Ép – BLSE 3:1
Gólszerzők: Szabó Bence(2), Szegedi Levente

Második mérkőzésünkön a Dunakanyar Vác ellen ez be is bizonyosodott. Ellenfelünk frissen és ötletesen focizott és pár perc után már kettő gólos előnyre tett szert. Fordulás után még sikerült szépíteni,javult a játék képe és megtaláltuk az utat a kapujukba. Ám egy újabb bekapott gól megpecsételte a sorsunkat.
Egymás után játszani pihenő nélkül komoly erőpróba. Hiába a játékosaim remek hozzáállása, ezt megfelelő számú csere nélkül végig játszani nem lehet.Ezért elszenvedtük első vereségünket. Mégis bízom benne, hogy azok, akik játszanak sok-sok percet, minden szempontból fejlődni fognak. Elismerjük, hogy most jobb volt az ellenfelünk, de elfogadni nem fogjuk. Kemény munka, elhivatottság és hit, ez lesz ellenük az orvosság.
SC Hírös-Ép – Dunakanyar Vác 1:4
Gólszerző: Szabó Bence

Harmadik mérkőzésen ellenfeleink nem bírtak egymással és így az döntetlenre végződött.

A csapat tagjai:
Makádi Martin, Szabados Levente, Visinka Valentin, Mák Péter, Hajnal Norbert, Szegedi Levente, Kárpáti Ákos, Szabó Bence, Kocsis Manó, Kocsis Máté, Nagy Ákos
Edző: Koós Károly

Kitl Miklós által edzett gárdát a hétvégén Koós Károly kísérte el a soron következő fordulóra, melyet röviden értékelt is:
Váratlan feladat elé állított ezen a hétvégén a 2008-s korosztály. Beugró edzőként kellett a csapatot dirigálni kettő Kölyökliga mérkőzésen. Verőfényes napsülésben fogadtuk a BLSE és a Vasas csapatait.
Első mérkőzésünk előtt nem sok időnk volt az ismerkedésre. Így elég kezdetleges volt a játékunk a BLSE ellen. Nem volt egy igazi vezér egyéniség, aki űzte-hajtotta volna a társait, vagy aki a mentalitásával magával rántotta volna a többieket. Riadt, kétségbeesett, zavart tekintetek, megoldások jellemezték a meccset.A bajai srácok ezt megérezték és a jobb helyzet kihasználásuknak köszönhetően 3:1-re felénk kerekedtek.
SC Hírös-Ép – BLSE 1:3

A mérkőzés arra mindenképpen jó volt, hogy képet kapjak a srácokról és ennek függvényében segítsem őket a következő mérkőzésen.
Második ellenfelünk a Vasas csapata volt. Magabiztos játékkal, hátrányból fordítva győzték le a Baját. Így ők lelkileg megerősödve, míg mi lélektanilag gyengülve, de pihenő után frissebben érkeztünk a mérkőzésre.
A frissesség most gyümölcsözőbb volt. A srácok ötletesen játszva dolgoztak ki helyzeteket és ezeket gólokra is váltották. Miután meg volt a kellő előny, felszabadultabb megoldások jellemezték játékunkat és végre az igazi arcukat is mutatták a legények. Az imponáló játékuk így az 5:1-s győzelmet jelentette számunkra, mely remélem hitet ad e korosztálynak a továbbiakhoz.
SC Hírös-Ép – Vasas Kubala Akadémia 5:1

Csapat tagjai: Hajnal Viktor, Szabó Roland, Franczkó Richárd, Barna Noel, Nagy Ákos, Tóth Félix, Gajdos Márk, Lauter Balázs, Nagy Zétény, Locskai Luigi, Szebellédi Bátor
Edző: Kitl Zoltán
Jó volt győzni és még jobb volt látni a mosolyt a srácok arcán. Sok sikert a folytatáshoz!
Üdv: Karcsi Bá

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak