Utánpótlás foci

Koós Károly csapata is ezüstéremmel tért haza Miskolcról

2009,koos,keresztes

Koós Károly: Tavaly kaptunk először meghívást erre a tornára a 2006-s korosztály jóvoltából. Akkor csak egyedül ők tehették le a névjegyüket, az idén viszont már négy korosztályban képviseltethettük magunkat.

A torna, minden korosztálynál azonos elven van lebonyolítva. A meghívott hat csapat körmérkőzésekkel döntik el a helyezéseket. Mi az UTE, a Kazincbarcika, a DVTK, a Bozsik Akadémia Nyíregyháza és az Olasz FS. Debrecen ellen mutathattuk meg a tudásunkat. A tornán az UTE, a Nyíregyháza és az Olasz FS- ellen is győzni tudtunk, míg a DVTK ellen döntetlent játszottunk. Az egyetlen vereségünk a KBSC ellen csúszott be. A kiegyenlített mezőnyben ez a második helyhez volt elég. Remek eredménynek tartom az elért helyezést. Főként annak a tudatában, hogy a gyerekek korai indulás mellett, egy igencsak hosszú utazás után kezdték el játékukat. A legmeggyőzőbb teljesítményünket, az előzmények ellenére mégis délután, az utolsó mérkőzésünkön nyújtottuk. Felmerül mostanában a korosztályunknál egy megoldásra váró kellemes probléma is, méghozzá az, hogy folyamatosan jönnek az új gyerekek, akiknek meg kell találni a helyüket. Ennek köszönhetően a tornán debütált csapatunkban Nagy Balázs.

A csillogó ezüstérmen túl a srácok számára az Újpest edzőjétől hallott stílusos csapat dicséret az, ami jelzi, hogy jó úton járunk. A tornán a srácok egységesen jó teljesítményt nyújtottak, mindenkinek voltak kiemelkedő megmozdulásai, mérkőzései, ahol megmutatta képességeit.

Csapatunkból Erdős Rómeó lett kiemelve, mint legjobb kapus.

Az ezüstös csapat tagjai:
Erdős Rómeó, Kis Csaba, Csordás Zoltán, Csorba Olivér, Kristófik Dániel, Makai Bendegúz, Polyák Andor, Nagy Balázs,
Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak