Utánpótlás foci

Kitl Zoli értékelése a nemzetközi edzőmérkőzésről

2008,kitl SC Hírös-Ép

Június 26-án csütörtökön az U10-es csapatunk is pályára lépett a szerb Fk Arena Szabadka ellen egy barátságos mérkőzés keretein belül. A végeredmény 3-3 lett. Külön megtiszteltetés volt a csapatomnak, hogy a center pályán vívhattuk meg ezt a nemzetközi edzőmérkőzést. Vendéglátóhoz méltóan alkalmazkodtunk a szabadkaiak kéréséhez, miszerint les nélkül játszunk, hiszen náluk még nincs bevezetve ebben a korosztályban. Ez várhatóan némi zavart is okozott, a jól megszokott rövid passzos játékunkban, de a második félidőre már korrigálni tudtuk ezt is. 3 x 20 percet játszottunk és a foglalkozás elérte a célját, kellemesen elfáradtak a srácok a harmadik harmad végére. A gyerekek számára nagyon hasznos volt megtapasztalni egy másik kultúra futball filozófiáját és mentalitását. Sokat tanultak ebből a mérkőzésből és a sportbaráti kapcsolatokat is sikerült erősíteni (oda-visszavágós torna meghívás keretében). A les szabály elhanyagolása révén az utolsó 20 percre szétesett a játékunk és az előre ívelt labdáink sem találtak kellő színű játékost, de a döntetlen teljes mértékben igazságos. Gratulálok az ellenfélnek, köszönjük szépen, hogy elutaztak, illetve a csapatomnak is jár a gratuláció: Küzdeni akarásból jeles!

A csapat tagjai: Hajnal Viktor, Szabó Roland, Szebellédi Bátor, Tóth Viktor, Iványi Zente, Kobela Patrik, Gajdos Márk, Nagy Zétény, Locskai Luigi, Balasi Levente
Gólszerzők: Nagy Zétény 2, Locskai Luigi

Fk Arena Szabadka értékelése: Egy luxus komplexumban léphettünk pályára, ami külön öröm volt a gyerekeknek. A mai napon a cél az volt, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon és új barátságokat kössünk. A játékosok közül láttam ügyes gyerekeket, akik, ha ilyen ütemben fejlődnek akár sokra is vihetik. Köszönjük a lehetőséget!

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak