Utánpótlás foci

Kiemelkedő teljesítmények a Főnix Kupán

2011,maczelka,ronkó SC Hírös-Ép

Maczelka Gábor beszámolója:
 
,,Vasárnap a Főnix kupán vettünk részt Székesfehérváron. Első mérkőzésünket rögtön a Haladással kezdtük, ahol az első meccsekhez híven nem kezdtünk kellő magabiztossággal, de 1-0-ra sikerült megnyerni a találkozót. Következő meccset a Gloriett SE-vel játszottuk, ahol 4-1-re nyertünk, ezt követően a hazai csapat ellen 2-0-ra diadalmaskodtunk. Ezt követően játszottunk a Honvéd ellen, ahol eléggé szétszórtak voltunk, hibáinkat kihasználva tudott 4-1-re győzni a Honvéd. A Mosonmagyaróvári egyesületet 3-0-ra sikerült legyőzni, majd döntetlennel zártuk a csoportot az Újpest ellen.
 
Az elődöntőben a másik csoport első helyezettjével játszottunk, a Vasas Kubala Akadémia ellen. Keményen mentünk bele a meccsbe, a vezetést mégis a Vasasnak sikerült megszereznie. Ezután a kapus hibáját kihasználva Czibók Dávid egalizált. Majd az utolsó percben jött egy Velkei-bomba. Ezzel bejutottunk a döntőbe, ahol a Honvéddal játszottunk ismét. Döntőhöz híven álltunk bele a meccsbe, egy panasz nem lehet a srácokra. A mérkőzés elején rögtön egy büntető gyanús helyzethez jutottunk, de nem szólalt meg a síp. Már-már azt hittük, hogy büntetőpárbaj lesz, de az utolsó előtti percben lőtt góllal sajnos a Honvéd nyerte meg a mérkőzést.
 
Úgy érzem a srácok kiemelkedően teljesítettek egész nap. Büszkék lehetünk rájuk egytől egyig! Külön öröm, hogy a torna legjobb kapusa Merkovic Marcel lett, míg a torna válogatottjába bekerült Kárász Bence és Velkei Máté is."
 
A csapat tagjai: Bagi Benett, Csutak Ármin, Czibók Dávid, Hagyó Levente, Kárász Bence, Merkovic Marcel, Német Kolos, Pásztor Dávid, Tapodi Bence, Velkei Máté.
 
Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt, Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi
 
Csoportmeccsek:
SC Hírös-Ép – Haladás VSE 1-0
SC Hírös-Ép – Gloriett SE 4-1
SC Hírös-Ép - Főnix Gold FC 2-0
SC Hírös-Ép – BP Honvéd 1-4
SC Hírös-Ép – MTE 1904 3-1
SC Hírös-Ép – Újpest FC 1-1
Elődöntő:
SC Hírös-Ép – Vasas Kubala Akadémia 2-1
Döntő:
SC Hírös-Ép – BP Honvéd 0-1
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…