Utánpótlás foci

Marozsi Gábor csapatai ismét 100%-os teljesítményt nyújtottak a hétvégén

hirosep,U9,U11,2012,2010,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Április 2-án pénteken, kora reggel ismét útra keltek csapataink Egerbe, a Titánium Liga 6. fordulójára.
 

Marozsi Gábor értékelte két csapatának teljeítményét

U9

,,A mai napon két jó csapattal találkoztunk, akik ellen egy gyengébb napot kifogva is eredményesek tudtunk lenni. 

Kisvárdával kezdtük a napot, ahol a mérkőzés elején teljes mértékben Ők uralták a pályát, majd az első félidő felétől kezdtünk magunkhoz térni és alakítottuk ki a szebbnél szebb támadásokat, plusz a védelmünk is összeállt. A Szolnok ellen gyorsan vezetést szerzett ellenfelünk, de nem tört meg minket, inkább vérszemet kaptunk, amely után magabiztos játékkal megtudtuk fordítani a találkozót. 
A nap folyamán a csapatjáték kevésbé dominált nálunk, inkább az egyéni villanásoké volt a főszerep. Az ellenfél kapuja előtt is számos alkalommal rossz döntéseket hoztunk, de ennek ellenére úgy érzem, hogy mindkét meccsen megérdemelt volt a győzelmünk és bebiztosítottuk első helyünket a Titánium Ligában.
Gratulálok a csapatnak!"

Eredmények 

SC HÍRÖS-ÉP 5-1 Kisvárda
SC HÍRÖS-ÉP 10-3 Szolnok

A csapat tagjai: Kubránszky Attila, Bakó Dorián, Kern Hunor, Bencze Milán, Beszedics Viktor, Marte Miron, Lévay Samu, Meleg András, Bertus Lóránt.
Edzők: Marozsi Gábor, Kormos Dávid (kapusedző)
 

U11

,,Nagyon fontos nap volt ez számunkra, hiszen ahhoz, hogy az első négybe kerüljünk és a szezon végén az éremért játszhassunk, 100%-os formát kellett hoznia a csapatnak, amire elég jól fel is voltak tüzelve a fiúk.

Azzal a Kisvárdával kezdtünk, akikkel a liga első mérkőzését játszottuk és ott bár 2-2 lett a végeredmény, de az északiak jobb csapatnak bizonyultak. Az ukránokkal teletűzdelt ellenfelünket már a mérkőzés elején megleptük, hiszen az őszi meccsel ellentétben most az első perctől kezdve letámadtuk Őket, aminek meg is lett az eredménye. A fordulópontokból folyamatosan mi jöttünk ki jobban, amivel el is vettük a kisvárdai akadémisták kedvét a játéktól. 

A második meccsen a Szolnokkal néztünk farkasszemet, ahol sokkal simábbá tehettük volna a játszmát, ha nem dőlünk hátra 3 gólos vezetésnél és bohóckodjuk el a ziccereinket. A második félidőre magunkra húztuk a szolnokiakat, akik nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, de a tartalék energiánkat elővettük és megtartottuk a győzelmet a játék végéig.
Ismét bebizonyította a gárda, hogy mennyire jó csapat egységet alkotnak, amelynek köszönhetően büszkén mondhatom, hogy extra teljesítményt nyújtottunk. Minden egyes játékos kivette a részét a sikeres napból és fáradtságot nem ismerve küzdöttek az utolsó percig. Minden percét kiélvezem még, amíg ezzel a brigáddal dolgozhatok, hiszen tele van tehetséges játékosokkal, akiket a későbbiek során a kanapén hátradőlve a tv-ben szeretnék majd látni focizni."

Eredmények

SC HÍRÖS-ÉP 8-1 Kisvárda
SC HÍRÖS-ÉP 4-3 Szolnok
 
A csapat tagjai: Tóth Bálint, Bencze Marcell, Tovaj Csanád, Kincses Károly, Meggyesi Máté, Szenczy Zsolt, Sápi Kristóf, Fricz Pál, Csizmadia Máté, Sinka Milán
 
Edzők: Marozsi Gábor, Nagy Zsolt (kapusedző)
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak