Utánpótlás foci

Két különdíjassal zártuk a szarvasi tornát

2006,koos

Koós Károly értékelése:
„Szarvason járt teremtornán a 2006-s korosztály. Fokozott izgalommal várták a legények a megmérettetést, hiszen ez volt az első kispályás meccsük a tél folyamán, ráadásul az egy évvel idősebbek között indultunk.
Ennek megfelelően álltak a feladathoz és remek teljesítmény nyújtottak a nap folyamán. 12 csapat nevezett, akik hármas csoportokra lettek osztva. A csoportban elért helyezések alapján újabb csoportok következtek, csak ott már az eredményekért játszottak tovább. Így fontos volt az első kettő mérkőzés.
Békéscsaba ellen kezdtünk, majd Gádoros ellen folytattuk. Mind a kettő mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, szép gólokat lőttünk, megérdemelt volt a továbbjutásunk.
A legjobb négy között is várt ránk három mérkőzés. A Törökszentmiklós ellen kezdtünk. Ott folytattuk ahol abba hagytuk. Próbálkozásaink rendre sikerrel jártak és szép gólokat lőve győztünk.
Második meccsünk, egyben a képzeletbeli döntő is volt. A Gloriett csapata volt az ellenfél. Látszott, hogy előrébb járnak korban, mint mi. A srácok mégis ellensúlyozni tudták a különbséget, hősiesen védekezve, kapus bravúrok mellett, értékes döntetlent harcoltak ki. Így az utolsó összecsapásokra maradt, hogy eldöntse a tornaelsőség sorsát.
Mi a helyiek ellen léptünk pályára. Sok gólt kellett volna rúgnunk a Szarvasnak ahhoz, hogy a végső győztesek mi lehessünk. A fáradtság mellett már csak sovány győzelemre futotta, ami az ezüstéremhez volt ezen a napon elegendő.
A dicséret kijár a legényeknek, remek kezdése volt a télnek.
Az eredményhirdetésnél az a megtiszteltetés érte a csapatunkat, hogy kettő különdíjasunk is lett.
Kárpáti Ákos gólkirály, Makádi Martin a legjobb kapus lett.”
A torna végeredménye:

  1. Gloriett SE
  2. SC Hírös-Ép
  3. Törökszentmiklós SE
  4. Szarvas SE

A csapat tagjai:
Makádi Martin, Szabados Levente, Visinka Valentin, Szegedi Levente, Hajnal Norbert, Kárpáti Ákos

Koós Károly beszámolója:
„Másnap futsal forduló várt ránk. Mi voltunk a rendező klub, de vérmes reményeink nem lehettek, hisz az idősebb korosztály ellen kellett volna újfent eltüntetni a korkülönbséget.
Ez most nem sikerült. Az öt csapat közül a negyedik helyen végeztünk, ami reális volt a szombati játéknap tükrében.
Gratulálunk a tisztes helytálláshoz!”
A csapat tagjai:
Makádi Martin, Szabados Levente, Hajnal Norbert, Kárpáti Ákos, Szegedi Levente, Kocsis Máté, Kocsis Manó, Farkas Benedek, Horváth Dániel, Sebestyén Barnabás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Verhetetlen U9!


Az elmaradt 4. fordulót pótolták hétvégén az egyesületek…