Utánpótlás foci

Két különdíjassal zártuk a szarvasi tornát

2006,koos

Koós Károly értékelése:
„Szarvason járt teremtornán a 2006-s korosztály. Fokozott izgalommal várták a legények a megmérettetést, hiszen ez volt az első kispályás meccsük a tél folyamán, ráadásul az egy évvel idősebbek között indultunk.
Ennek megfelelően álltak a feladathoz és remek teljesítmény nyújtottak a nap folyamán. 12 csapat nevezett, akik hármas csoportokra lettek osztva. A csoportban elért helyezések alapján újabb csoportok következtek, csak ott már az eredményekért játszottak tovább. Így fontos volt az első kettő mérkőzés.
Békéscsaba ellen kezdtünk, majd Gádoros ellen folytattuk. Mind a kettő mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, szép gólokat lőttünk, megérdemelt volt a továbbjutásunk.
A legjobb négy között is várt ránk három mérkőzés. A Törökszentmiklós ellen kezdtünk. Ott folytattuk ahol abba hagytuk. Próbálkozásaink rendre sikerrel jártak és szép gólokat lőve győztünk.
Második meccsünk, egyben a képzeletbeli döntő is volt. A Gloriett csapata volt az ellenfél. Látszott, hogy előrébb járnak korban, mint mi. A srácok mégis ellensúlyozni tudták a különbséget, hősiesen védekezve, kapus bravúrok mellett, értékes döntetlent harcoltak ki. Így az utolsó összecsapásokra maradt, hogy eldöntse a tornaelsőség sorsát.
Mi a helyiek ellen léptünk pályára. Sok gólt kellett volna rúgnunk a Szarvasnak ahhoz, hogy a végső győztesek mi lehessünk. A fáradtság mellett már csak sovány győzelemre futotta, ami az ezüstéremhez volt ezen a napon elegendő.
A dicséret kijár a legényeknek, remek kezdése volt a télnek.
Az eredményhirdetésnél az a megtiszteltetés érte a csapatunkat, hogy kettő különdíjasunk is lett.
Kárpáti Ákos gólkirály, Makádi Martin a legjobb kapus lett.”
A torna végeredménye:

  1. Gloriett SE
  2. SC Hírös-Ép
  3. Törökszentmiklós SE
  4. Szarvas SE

A csapat tagjai:
Makádi Martin, Szabados Levente, Visinka Valentin, Szegedi Levente, Hajnal Norbert, Kárpáti Ákos

Koós Károly beszámolója:
„Másnap futsal forduló várt ránk. Mi voltunk a rendező klub, de vérmes reményeink nem lehettek, hisz az idősebb korosztály ellen kellett volna újfent eltüntetni a korkülönbséget.
Ez most nem sikerült. Az öt csapat közül a negyedik helyen végeztünk, ami reális volt a szombati játéknap tükrében.
Gratulálunk a tisztes helytálláshoz!”
A csapat tagjai:
Makádi Martin, Szabados Levente, Hajnal Norbert, Kárpáti Ákos, Szegedi Levente, Kocsis Máté, Kocsis Manó, Farkas Benedek, Horváth Dániel, Sebestyén Barnabás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak