Utánpótlás foci

Két győzelemmel debütáltak Koósék

2006,koos,kolyokliga

Koós Károly értékelése az első Kölyökliga fordulóról:

Az U12 számára is elkezdődött a Kölyökliga 2017-18 – s idénye. A 2006-s korosztály kisebb átalakulás után már nagyon várta a bemutatkozást. Ehhez egy kellemes buszos utazás után Tolnán volt lehetőségünk, az MTK U11 és a hazaiak ellen. Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, így minden adott volt, hogy kellemes időben, nagy izgalmakat előrevetítve, útjára indulhasson a labda. Hisz tudtuk, hogy nehéz nap elé nézünk, de reméltük, hogy a fiúk nem ijednek meg a feladattól. Ezt kettő, 2 x 25 perces összecsapáson mutathatták meg.
Az első mérkőzésen a fővárosiak ellen még szokatlan volt a megnövekedett pálya és nehezen alakult ki játék a két csapat között. Kis területen fociztak a fiaink, ez pedig az MTK-nak kedvezett.
A második félidőben már ügyesebben szövögettük támadásainkat és a végére igencsak fáradó ellenfelünk ellen eredményesek is voltunk. 5-2 – s győzelemmel debütáltunk.
MTK U11- SC Hírös-Ép 2-5

Második ellenfelünk is győzött első meccsén, így nem számíthattunk könnyű mérkőzésre. Ez be is igazolódott. Az első félidőben még rendben is volt minden. Jól építkeztünk, megvoltak a terület nyitások, a beindulások és a lehetőségek a gólszerzésre. Rúgtunk is kettő gólt. Védekezésünket stabilizáltuk, leszűkítettük azokat a sávokat, amelyeket az ellenfelünk igyekezett bejátszani. Csak egy problémánk volt. Mák Peti sajnálatos sérülése miatt csere nélkül maradtunk. Ez azt jelentette, hogy a dupla terhelés mellett még ki kellet bírni a hazaiak nyomását több, mint egy félidőig.
Ezt megérezték a tolnaiak is és csak jöttek és jöttek. Sőt a második félidő elején rúgtak is egy erősen vitatható gólt.
A meccs hátralévő részében a csapat hősiesen védekezett, kapusunk fogott, mint a zöld festék és így közösen a fiúk az utolsó erejükig kihajtották magukat. A hármas sípszó után egy gólos előny megmaradt javunkra.
Tolna VSE - SC Hírös-Ép 1-2

A kezdés kiváló, de fontos lenne, hogy erősebbekké váljunk, mert senki nem olyan jó, hogy ne lehetne még jobb! A folytatás sem lesz könnyebb, abban biztos vagyok.
A csapat tagjai: Makádi Martin, Szabados Levente, Visinka Valentin, Mák Péter, Hajnal Norbert, Szegedi Levente, Sebestyén Barnabás, Szelecki Márk, Szabó Bence, Kárpáti Ákos
Edző: Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak