Utánpótlás foci

Két csapattal jutottak a végjátékba Koósék

2007,koos,nagyzsolt

Koós Károly beszámolója:

„A Futsal bajnokság megyei döntőjére februárban, Baján került sor. A rendezés helyszíne, adottságai alapján, kiváló döntés volt. Szuper körülmények között játszhattak a csapatok.
A legjobb nyolc közzé mind a kettő nevezett csapatunk bejutott és ez már önmagába véve is dicséretes dolog. A srácok tovább fokozták az izgalmakat és remek teljesítménnyel a legjobb négybe is együtt meneteltek be.

A csoportunk nem volt könnyű, hiszen egymás ellen, a LUA Baja és a Bácsalmás ellen is igencsak meg kellett dolgozni a végső sikerért. Aki ismeri a futsalt, az tudja, hogy milyen pörgős játék. Mivel betegség és egyéb okok miatt néhányan hiányoztak, ezért alig-alig tudtak pihenni a játékosok. Így a döntőbe jutásért folytatott mérkőzések során mindenkitől ember feletti teljesítmény kellett a győzelemért. A KLA ellen elmaradt a bravúr eredmény és még ha nem is egyértelműen, de egy szoros meccsen alul maradt az első csapat. A másik elődöntő is hallatlanul izgalmasra sikerült, amely végén a szerencse faktort is magunk mellé állítva sikerült az UFC csapatát elütni a továbbjutástól.

Sajnos ezek a mérkőzések azt is jelentették, hogy energiatartalékainkat felemésztették, mely következményeképp a bronz meccs és a döntő is elúszott számunkra.
Mindezek ellenére, remek eredményt ért el ez a korosztály. Egyedüli Egyesület voltunk, akik kettő csapattal jutottak a végjátékba. Közel azonos képességű csapatokba sikerült szétosztani a srácokat, sőt, a döntőbe jutott csapatban nem is játszott 2006-s legény. Így is csak nüanszokon múlott a végső siker és lehet, hogy nem mindig a jobb csapat hagyta el a pályát győztesen, de a legjobban győzni akaró az biztos. A tehetségnek, a teljesítménynek legalább olyan fontos része a mentális erősség, mint az, ha egy csapat szépen játszik, vagy valaki technikai virtuóz!

Gratulálok a srácoknak, megérdemelte mindegyikőjük egytől-egyig, hogy a végén a szépen csillogó ezüstéremmel térjenek haza.”

Csapatok tagjai:
Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián – kapusok
Czumbil Mihály, Dömötör Zsolt, Szűcs Szilárd, Kárpáti Ákos, Selmeci Márk, Diószegi Kristóf, Sebestyén Barnabás, Kovács Martin, Keindl Kristóf, Szabó Benedek, Horváth Dániel, Gyenes Róbert
Edző: Koós Károly, Nagy Zsolt

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak