Utánpótlás foci

Kemény mérkőzéseken vannak túl Pelikán tanítványai

2007,pelikan

Pelikán István összegzése az apatini szereplésről:
„Szerbiába Apatinba voltunk hivatalosak egy nemzetközi tornára. Ahol érdekesség volt, hogy mi tettük nemzetközivé, mint egyetlen magyar csapat. Ez remek lehetőség volt, megtapasztalni a szerb stílust és a szerb mentalitást. Az ellenfelek mellett még a pálya talajával, a nagy meleggel és a játékvezetői tevékenységgel kellett megbíróznunk. Ezt sikeresen vették is a gyerekek. Remekül helytálltak minden mérkőzésen kihozták magukból a maximumot. Ami most a harmadik helyre volt elég. Az előttünk lévő két csapattól szenvedtünk vereséget, így az eredmények tükrözték most a végső helyezéseket is.
Hasznos volt a torna, mert Magyarországon ezt a versenyszellemet, kemény határozott játékot és agresszivitást sajnos nagyon kevésszer lehet megtapasztalni. Itt nincs kényelmes mérkőzés, nincs kényelmes játék. Minden labdáért teljes erőbedobással kell küzdeni. Játékban előrébb járunk, mentalitásban viszont bőven van még hová fejődni. Ezt csak itt kint élesben lehet megtapasztalni.”

Csoport mérkőzések:
SC Hírös-Ép – Olimpik Apatin 3-2
SC Hírös-Ép – Curug 2-3
SC Hírös-Ép – ZAK 3-0

Negyeddöntő:
SC Hírös-Ép – Lider 3-1
Elődöntő:
SC Hírös-Ép – Banbi 0-2

Harmadik helyért:
SC Hírös-Ép – Olimpik Apatin 1-0
A csapat tagja: Gszelmann Tamás, Gyenes Róbert, Szabó Benedek, Diószegi Kristóf, Zoboki Krisztián, Lehotai Ákos, Czumbil Mihály, Szűcs Szilárd, Fleig Áron, Keindl Kristóf, Kovács Martin

Felkészítő edzők: Pelikán István, Dócs Dániel

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak