Utánpótlás foci

Kitl Zoltán értékelte csapata teljesítményét

U14,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A héten nagyon kemény terhelést kaptak a srácok, hétfőn coerver edzés, szerda edzőmérkőzés az UFC ellen, szombaton bajnoki Kunszálláson, vasárnap Bozsik a Műkertben.  Minden elismerésem a játékosoké, akik a vírus helyzet alatt is végig csinálták ezt a spártai hetet. Gratulálok nekik a kitartásukért és az elszántságukért. A befektetett munka mindig kifizetődik, türelmesnek kell lennünk és kitartani a céljaink mellett.  A tavalyi csapat nagyban átalakult, szükség van egy kis időre, míg egy kiegyensúlyozott és stabil teljesítményt tudunk nyújtani.

Az ellenfél a bajnokság messze legesélyesebb csapata, nekik van egy jól összeszokott „arany generációjuk”, mi még formálódunk, de látjuk , hogy mi a végcél, hová kell eljutnunk. Nagyon tanulságos mérkőzés volt, sajnos sok játékosom betegséggel is küszködött a héten és a csúcsterhelés is rányomta a bélyeget a mérkőzésre, de nem vagyunk elkésve sehonnan. Érzésem szerint nagy potenciál van a csapatban , csupán meg kell tanulni beosztani az erőnket és akkor bárkivel felvesszük a versenyt.

Kunszállás Se- SC-Hírös-ÉP 8-0

A csapat tagjai:
Német Donát, Kis Csaba, Lévay Máté, Balasi Levente, Szalai Levente, Nádudvari Bence, Forgó Gergő, Forgó Balázs, Farkas László, Gerics József

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

ICG 2022 Coventry


2005 telén egy levél érkezett a Kecskeméti Önkormányzat…