Utánpótlás foci

Kitl Zoltán értékelte csapata teljesítményét

U14,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A héten nagyon kemény terhelést kaptak a srácok, hétfőn coerver edzés, szerda edzőmérkőzés az UFC ellen, szombaton bajnoki Kunszálláson, vasárnap Bozsik a Műkertben.  Minden elismerésem a játékosoké, akik a vírus helyzet alatt is végig csinálták ezt a spártai hetet. Gratulálok nekik a kitartásukért és az elszántságukért. A befektetett munka mindig kifizetődik, türelmesnek kell lennünk és kitartani a céljaink mellett.  A tavalyi csapat nagyban átalakult, szükség van egy kis időre, míg egy kiegyensúlyozott és stabil teljesítményt tudunk nyújtani.

Az ellenfél a bajnokság messze legesélyesebb csapata, nekik van egy jól összeszokott „arany generációjuk”, mi még formálódunk, de látjuk , hogy mi a végcél, hová kell eljutnunk. Nagyon tanulságos mérkőzés volt, sajnos sok játékosom betegséggel is küszködött a héten és a csúcsterhelés is rányomta a bélyeget a mérkőzésre, de nem vagyunk elkésve sehonnan. Érzésem szerint nagy potenciál van a csapatban , csupán meg kell tanulni beosztani az erőnket és akkor bárkivel felvesszük a versenyt.

Kunszállás Se- SC-Hírös-ÉP 8-0

A csapat tagjai:
Német Donát, Kis Csaba, Lévay Máté, Balasi Levente, Szalai Levente, Nádudvari Bence, Forgó Gergő, Forgó Balázs, Farkas László, Gerics József

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak