Utánpótlás foci

Csapatunk megérdemelten, jó játékkal nyerte meg

2012,U9,hirosep,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Marozsi Gábor edző beszámolója:

Hosszú idő után végre tornán vettünk részt Kiskunhalason és az egész nap folyamán érződött a srácokon, hogy mennyire ki voltak már éhezve a versenyhelyzetre.

Kicsit döcögősen indult a játékunk a nap elején, de ahogy mentünk bele a napba, úgy alakult a játékunk pozitív irányba. 4 csoportmérkőzésünk volt, melyeken a fiúk csapatként működve, önzetlenül szolgálták ki egymást a kapu előtt, így minden játékosunk góllal tudta zárni a napot. A döntő mérkőzésen egy nagyon jó csapattal mérhettük össze az erőnket, de sajnos saját magunk dolgát nehezítettük azzal, hogy az elején kihagytuk a ziccereket, ami majdnem meg is bosszulta magát. A találkozó vége felé egy szépen felépített támadásból gólt szereztünk és ezzel el is dőlt az aranyérem sorsa. 
Büszke voltam a fiúkra, hiszen egész nap fegyelmezetten játszottak. Kormos Dávid nagyon jól felkészítette a kapusokat, hiszen kapott gól nélkül zárták a napot, illetve pár játékos megmutatta, hogy több poszton is bevethető, sőt új posztján még jobb játékkal tudja a csapatot segíteni. Gratulálok a srácoknak, úgy érzem megérdemelt az első hely.
 
Eredmények:
HÍRÖS-ÉP 4-0 Móraváros
HÍRÖS-ÉP 7-0 KTE Labdarúgó Akadémia
HÍRÖS-ÉP 5-0 Soltvadkert
HÍRÖS-ÉP 5-0 Szilády RFC
Döntő:
HÍRÖS-ÉP 1-0 RAFC 
 
A csapat tagjai: Bakó Dorián, Kubránszky Attila (kapusok), Meleg András, Benda Levente, Bencze Milán, Lévay Samu, Schvéder Miklós, Bertus Lóránt, Marte Miron, Pintér Róbert.
Torna válogatottjába került Benda Levente!
 
Szép volt Fiúk!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 
 
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak