Utánpótlás foci

Jól szerepelt az U9 az őszi fordulókon

2010,hajer,marozsi

Marozsi Gábor összegzése:

„5 fordulóból 3-ra azt lehet mondani, hogy a maximumot hozták ki magukból a fiúk, hiszen 7 meccsből 1 döntetlent értünk el az MTK ellen, 1 vereségünk volt az UTE ellen, míg a többi 5 mérkőzésen győztesként hagytuk el a pályát, ahol olyan csapatokat sikerült legyőzni, mint pl.: FTC, Vasas, DVTK.
Az első fordulóban még ismerkedtünk az új és egyben erősebb csapatokkal, amely meg is látszódott a játékunkon, mivel túl nagy tiszteletet adtunk pl. egy Videotonnak és megrémültünk a címerüktől, ahelyett, hogy a szokásos kemény játékunkat mutattuk volna.
A 2. fordulóban olyan csapatokkal játszottunk, akik mögöttünk szerepelnek a tabellán, viszont Mi egy szerbiai tornán vettünk részt és a javarészt fiatalabbakkal kiegészülő csapatunk nem tudott pontot szerezni a két megmérettetés alatt, viszont hatalmas gratuláció nekik, hiszen végig küzdötték a 60 percet és még gólokat is tudtak szerezni egy Honvédnak és Egernek.
Jelenleg a tabella 6. pozícióján foglalunk helyet és csak a gólkülönbségnek köszönhetően nem 5.-ek vagyunk, de még a dobogó sincs messze, csupán 3 pontra van a 3. Gödöllő (akiket sikerült elvernünk a 3.fordulóban)
Úgy érzem jó úton járunk és ebben a csapatban benne van, hogy év végén a dobogó valamelyik fokára tudjunk felállni. Csak így tovább!”

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak