Utánpótlás foci

Jó kezdés, gyenge befejezés

U19,ronko SC Hírös-Ép

Vasárnap ünnepélyes keretek között átadásra került új élőfüves pályánk a Műkertvárosi Sportcentrumban.
Az első hivatalos találkozón U19-es csapatunk fogadta a Félegyházi TSI együttesét. A találkozót jól kezdték Ronkó Zsolt fiai, korán megszerezték a vezetést, ám a válasz is hamar érkezett és innentől kezdve egyértelműen a vendégek uralták a mérkőzést, melynek 2-6-os félegyházi siker lett a vége.
 
Jövő héten a másik kiskunfélegyházi csapat ellen lesz lehetőség a javításra, a Vasutas SK vendégeként lépnek pályára ifistáink.
 

Ronkó Zsolt értékelte a találkozót

,,Kisebb ünnepség előzte meg a mérkőzést,hiszen hivatalosan most került átadásra a műkertvárosi sportcentrum legújabb pályája! Ellenfelünk a Kiskunkélegyházi TSI volt.
Ellenfelünk gyors kevésérintős játékot játszva játszott amiből több gólszerzési lehetősége is akadt. A vezetés mégis mi szereztük meg büntetőből! Sajnos ez nem nyugtatott meg minket, kapkodtunk, elszórtuk a megszerzett labdákat s ellenfelünk kiegyenlített, majd a vezetést is megszerezte! Félidőben 2:1-re vezettek a vendégek! A 2. félidő ugyanott folytatódott ahol az első befejeződött! Kapkodtunk, rohantunk és kreatívitásban is alul maradtunk. Sajnos a végére mentálisan és erőlétben is elfáradtunk amit a félegyháza gólokkal büntetett! A vége 2:6
Teljesen megérdemelt  vendégsiker született! Sajnos több játékosom is tudása alatt játszott és nem volt kreatív a középpályánk! Amíg akarat és tűz nélkül lépünk pályára addig a győzelmek sem fognak jönni!"
 

SC HÍRÖS-ÉP - Félegyházi TSI 2-6 (1-2)
 
Összeállítás: Pusztai G. - Kocsis B., Kiss B., Rékasy Z., Farkas G. - Kovács B., Takács D., Farkas B., Mészáros Á. - Gláz T., Kecskés M.
Cserék: Domokos Á., Pilter Z., Szijártó L., Hüttner Sz., Nagy D.
Gólszerzők: Kiss B. (5' büntető), Kovács B. (65'), ill. Kurgyis K. (8', 35', 77'), Makány N. (54'), Sztvorecz B. (91')
 

Következő mérkőzés

Bács-Kiskun Megyei U19 Északi csoport 2. forduló
2020. szeptember 12. 13:00 óra
Kiskunfélegyháza, Miskolczy István Sportpálya
Vasutas SK - SC HÍRÖS-ÉP
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak