Utánpótlás foci

Izsák ellen léptek pályára Pelikánék

nagyzsolt,pelikan

Pelikán István beszámolója:

„Az U14-es csapatunk a bajnokság második fordulójában az Izsák együttesét fogadta. Hazai pályán a Műkertvárosi Sportcentrum a nagyszerű minőségű center pályáján. Nagy reményekkel vártuk a találkozót, hiszen az első mérkőzésen nagyszerű játékkal sikerült győznünk. A mostani mérkőzést is hasonló szellemben kezdtük. Azonban a játékunk most nagyon pontatlan volt és nem volt meg a kellő intenzitás. Ami azt eredményezte, hogy mérkőzésen végig mi irányítottuk a játékot, az ellenfél térfelén tartottuk a labdát. A támadások miatt mögöttünk hagyott szabad területeknek köszönhetően sok kontra lehetősége volt az ellenfélnek. A labda vesztésekből a mögénk befutó támadók ki is használták a lehetőségeket. Az első játékrészben a támadásainkban a passzok beadások pontatlanok voltak, a kapura lövéseket nagyon távolról próbáltuk meg vagy elkerülték a kaput. Ellenfelünk két kontrából és pár helyzetből volt eredményes. 0-2 eredménnyel zártuk a félidőt.

A második játékrészben is hasonló szellemben fociztunk mint az elsőben, próbáltuk támadást építeni, labdát kihozni, ami nagyon sokszor sikeres volt. Az utolsó passzok, beadások vagy a kapu elé érkezés nem sikerültek jó minőségben, általában tisztáztak a vendég játékosok a veszélyes helyzetekben. Eközben újra nagy területek nyíltak mögöttünk, a sok támadás miatt. Az ellenfél ezt kihasználta egy kontra végén berúgta 3 gólt kicsivel később egy kapufát is rúgott hasonló helyzetben. Azonban még mindig volt esély arra, hogy megfordítjuk a mérkőzést. Mert folyamatosan támadunk sajnos az utolsó percekben sikerült csak egy szép gólt szerezni, ami ezen a mérkőzésen csak a szépítésre volt elég. Így 1-3 eredménnyel maradtunk alul. A második bajnoki mérkőzésünkön a játék biztató volt, ha a pontosság és az játékban a futások intenzitása gyorsabb lesz sikeresebbek leszünk.

Gratulálok a gyerekeknek!”

Hírös-Ép – Izsáki SSE 1:3

A csapat játékosai: Hajnal Viktor, Sebestyén Barnabás, Köblös Máté, Asztalos Dániel, Egyed Márton, Szalai Levente, Raskó Zsigmond, Balasi Levente, Keresztes Zoltán, Lauter Balázs
Felkészítő edző: Pelikán István
Kapusedző: Nagy Zsolt

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…