Utánpótlás foci

Izgalmas végjátékkal jutottak a döntőbe a 2010-esek

2010,marozsi,hajer

Marozsi Gábor összegzése:

„Szombat délelőtt a 2010-es korosztállyal a nemzetközi Voyage Cup torna selejtezőjén vettünk részt, ahol csak az elsők jutnak tovább a döntőbe a 8 csapatból. A srácok kihozták magukból a maximumot és egy egész napi magabiztos játékkal sikerült abszolválnunk a mérkőzéseket. A negyeddöntőig gördülékenyen szereztük meg a győzelmeket, ám az elődöntőben egy jó gárdával, a II. Kerülettel találkoztunk, ahol 2 mesébe illő góllal tudtunk a döntőbe jutni. Sajnos a játékidő csak 1x10 perc volt, ami sok mindenre nem elég. A döntőben már a mérkőzés elején 1 gólos hátrányba kerültünk, viszont külön öröm volt számomra, hogy duplán álltunk fel a padlóról a Gödöllő elleni derbin. A kiegyenlítésünk után a büntetőrúgásoknál is hátrányból tudtunk fordítani, amivel meg is nyertük az egész napos rendezvényt és ezzel kvalifikáltuk magunkat a budapesti döntőbe, ahol a következő csapatokkal kell szembenéznünk pénteken: Dorog II, Jupie Banska (szlovák), Mészöly Focisuli SE, Atacante Belgrád (szerb), NSK Bratislava (szlovák), FC SUZIRJA (ukrán).
Bár a hétvégénk eléggé zsúfolt, mivel másnap a Dunamenti Bajnokságban is jelenésünk van, ezért a pénteki napon igyekszünk a maximumot kihozni a tornából és jó mérkőzéseket játszani a különböző nemzetek ellen.”

Csoport eredmények:
Hírös-ép 3-0 Kelen
Hírös-ép 2-0 Kastélydomb
Hírös-ép 5-0 Gödöllő U8

Negyeddöntő:
Hírös-ép 7-0 Keleti

Elődöntő:
Hírös-ép 2-0 II. Kerület

Döntő:
Hírös-ép 1-1 (2-1) Gödöllő

A csapat tagjai: Horváth András, Tóth Bálint, Kincses Károly, Fricz Pál, Sápi Kristóf, Sinka Milán, Szenczy Zsolt, Tovaj Csanád, Ronkó Márk, Csizmadia Máté.

Edzők: Hájer Sándor, Marozsi Gábor, Kerpics Ferenc (kapusedző)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak