Utánpótlás foci

Izgalmas végjáték a Mózner-tornán

2007,koos

Koós Károly beszámolója:

„Az év első hosszú hétvégéjén Vác felé vettük az irányt, ahol a 2007-s korosztály képviseltette magát a Mózner Emléktornán. A tavalyi nagy siker után izgatottan vártuk, hogy mire is leszünk képesek. A vándor kupa nálunk volt egy évig és szerettünk volna újra vele hazatérni.
Nyolc klub képviseltette magát a 15-i napon, és egyáltalán nem voltunk könnyű feladat elé állítva. Kezdtünk azonnal a Puskás Akadémiával, majd folytattuk a Hatvan ellen és végül a Dunakanyar Vác ellenfeleként fejeztük be a csoportot.

Az 50%-os teljesítmény a csoport harmadik helyére volt elegendő. Mivel ismertük a lebonyolítást, ezért nem izgultunk a folytatást illetően.
Az egyenes kieséses szakaszban az Újpest csapata várt ránk. A végletekig izgalmas csata után a mérkőzés döntetlenre végződött. Ez azt eredményezte, hogy az aranygólig folytatódott a játék. A 2v2 elleni játékból mi kerültünk ki győztesen, mehettünk tovább.

A legjobb négy között visszamérkőztünk a Dunakanyar Vác csapatával. Ezen a mérkőzésen is volt minden, amely végén szintén döntetlen lett a meccs végkimenetele. Az aranygólig tartó mérkőzés alatt a létszám folyamatosan csökkent, ha nem született döntés. Így ismét 2v2 ellen dőlt el ki jut a döntőbe. A szerencse újfent mellénk állt és oda is lőttük magunkat.
Ott szintén a csoportbéli ellenfelünkkel mérkőztünk vissza. A srácok ekkorra már teljesen elkészültek az erejükkel. Nem volt esélyünk a Puskás Akadémia ellen. Így meg kellett elégednünk a szépen csillogó ezüstéremmel.

A torna legjobb kapusa Lehotai Ákos lett. A torna válogatottjába Gyenes Róbert került.
Szeretném kiemelni az Ő sikerük mellett a csapat többi tagját is. Egész nap nagyon jól és fegyelmezetten játszottunk, nem volt gyenge pontunk. Ez volt a siker kulcsa.”

A torna első három helyezettje:
1. Puskás Labdarúgó Akadémia
2. SC Hírös-Ép Egyesület
3. Honvéd Labdarúgó Akadémia

A csapat tagjai:
Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián, Dömötör Zsolt, Kovács Martin, Keindl Kristóf, Gyenes Róbert, Czumbil Mihály, Fleig Áron.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak